Muzikanten wissel

Hubert Heeringa

Hubert Heeringa

Afgelopen week is bekend geworden dat Christan (toetsen, saxen, accordeon etc) de Pur Sang Band tijdelijk gaat verlaten om een half jaar met Youp van ‘t Hek mee op tour te gaan. Wij wensen hem hierbij natuurlijk heel veel succes en hopen hem tegen de zomer weer terug te zien.
Hij zal worden vervangen door Hubert Heeringa die Christan al eens eerder heeft vervangen.

Hubert is, evenals Christan, één van de top muzikanten uit Nederland die in staat is meerdere instrumenten op een uitstekende manier te bespelen (saxofoon, WX 7 en viool) .
Hubert heeft vele jaren alle Nederlandse en buitenlandse podia bespeeld. Hij speelde in diverse formaties o.a. “Ten Sharp”, maar begeleidt nog steeds vele artiesten. Hij is te horen op 162 cd’s en vanaf 17 december a.s zal hij dus ook meespelen bij de concerten van Rob. Ook hem wensen wij veel succes.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

6 Reacties

 1. evelien
  Posted 25 december 2009 at 23:54 | Permalink

  Lieve Rob
  HARTELIJK GEFELICITEERD EN IK WENS JE EEN HELE SPECIALE VERJAARDAG TOE
  Evelien

 2. Sharon Evita Bakker
  Posted 25 december 2009 at 22:11 | Permalink

  Allemaal hele fijne feestdagen gewenst!

 3. caroline j den herto
  Posted 23 december 2009 at 15:32 | Permalink

  ik wens iedereen een fijne kerst en een gelukkig en gezond&vredig nieuwjaar.ik hoop dat jullie allemaal leuke dingen krijgen .liuefs van caroline j den hertog

 4. Marie
  Posted 15 december 2009 at 15:29 | Permalink

  Eindelijk vakantie en dus tijd om de overzichtelijke, nieuwe website eens helemaal te bekijken. Ik kijk al uit naar het concert in Venray donderdagavond. Groetjes uit Oostende .

 5. Heleen Fuhler
  Posted 8 december 2009 at 23:10 | Permalink

  Een fijne verjaardag,en prettigekerstdagenen een gelukkig nieuw jaarHeleen Fuhler Emmen-Bargeres.

 6. Josje Jonge
  Posted 7 december 2009 at 18:02 | Permalink

  Jammer dat Christan weggaat. Maar heb Hubert weleens mee zien doen in Leeuwarden. Was niet verkeerd. Dus dat komt wel goed

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>