Laatste concert 2010 in Velsen.

Op 21 december j.l was de laatste mogelijkheid van 2010 om mij samen met de recentelijk uitgebreide Pur Sang Band aan het werk te zien.

De mensen die het concert dit seizoen al hebben kunnen zien, weten dat zowel de laatste CD “Eindelijk Vrij” alsook een heleboel klassiekers de revue passeren.
Omdat ik in 2011 een halve eeuw op het podium sta krijg je daarom ook een mooi overzicht van mijn liedjes van de laatste 50 jaar.

Vaak wordt er gevraagd naar de setlijst die gespeeld wordt bij de concerten.
Bij wijze van uitzondering een opsomming van de stukken die momenteel  worden gespeeld, ingedeeld naar decennium.
Jaren 60 – Ritme van de Regen, Loop naar de Maan.
Jaren 70: De Zwemmer,  Als je niet meer verder kunt, In de Winter, De Pieper, Mirella, Speelman, Bier is Bitter, Zuster Ursulla, Jan Klaassen de Trompetter, Malle Babbe.
Jaren 80 – Bo, L.A.T, Ontmoeting, Ik wil je,  Foto van Vroeger,  Johnny is Soldaat, Open Einde, Zondag/Hou me Vast.
Jaren 90 – Zal je van me houden, De Donder Rolt, Banger Hart.
Na 2000 ligt de nadruk op de laatste CD – Eindelijk Vrij, Schemering, Iemand moet het doen, Badplaats in de Winter, De weg ligt er altijd, Dingen die je niet kunt veranderen, Laat me niet alleen, Nog steeds geen Rock & Roll, Het is al laat en Het enige geluid.

Niet één concert is precies hetzelfde. Met zo’n gigantisch repertoire kost dat natuurlijk ook geen enkele moeite. Een luxe probleem.

Rob.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

4 Reacties

 1. Jacqueline
  Posted 22 december 2010 at 00:18 | Permalink

  Rob, we hebben genoten van je concert vanavond in IJmuiden! Wat heb je toch een mooie, warme stem. Ook je nieuwe nummers vonden we erg goed. Ik ga snel kaarten reserveren voor Carre in mei 2011! Hele mooie liefdevolle kerstdagen gewenst voor jou en je vrouw en alle goeds voor 2011. Groeten van een hele grote fan.

 2. Arno
  Posted 20 december 2010 at 07:54 | Permalink

  Misschien een beetje zeikerig, maar “de pieper” is toch echt een jaren ’70 stuk (album Rob de Nijs 1978) en geen jaren ’80 stuk. En misschien ook goed om te melden dat loop naar de maan/mirella/he speelman/bier is biter/jan klaassen de trompetter in medley vorm worden gespeeld.

 3. luc vanheule
  Posted 18 december 2010 at 23:03 | Permalink

  VOOR JOU, PUR SANG EN HENRIETTE OOK EEN MOOIE KERST EN EEN GEWELDIG 2011 GEWENST!
  Vanwege een grote fan uit Antwerpen, Luc Vanheule.

  Zie je terug in Lier en Antwerpen in 2011!

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>