‘Sublieme afsluiting theatertour in Elisabethzaal in Antwerpen’.

Het volledig uitverkochte concert van zaterdag 12 juni j.l in de Kon. Elisabethzaal in Antwerpen , dat traditiegetrouw altijd het laatste concert is van het theaterseizoen, was wederom een enorm succes. Rob, bijgestaan door zijn ‘Pur sang band’ aangevuld met de strijkers van Marc Steylaerts wist de de zaal tot kookpunt te brengen. Van prachtige ballades tot stevige up-tempo stukken werden vele hits afgewisseld met (bijna) vergeten pareltjes uit het repertoire van Rob.
Voor een uitgebreid verslag van dit concert verwijzen we graag naar een recensie op www.concertnieuw.be.  Beter hadden we het zelf niet samen kunnen vatten. Ook volgend jaar zal Rob wederom terugkeren naar de Elisabethzaal. Vanaf heden zijn daarvoor al kaarten te verkrijgen (zie onderstaande flyer). De nieuwe theatertour  ‘Een Halve Eeuw Zanger’ zal daar wederom worden afgesloten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

6 Reacties

 1. Guy
  Posted 21 juli 2010 at 16:42 | Permalink

  Uitstekende show, maar jammer van de geluidstechniek: de saxofonist was zelden te horen als hij geen solo speelde.

  • Posted 21 juli 2010 at 21:37 | Permalink

   Beste Guy,
   goed dat je ‘jouw klacht’ even hebt toegelicht. Ben bang dat je je op het verkeerde been hebt laten zetten. De ‘saxofonist’ speelt naast zijn gewone saxen ook EWI. Dat lijkt voor de toeschouwers op een blaasinstrument maar is in feite een apparaat waarmee je synthesizers aanstuurt.
   Logisch dat je dan geen saxofoon hoort. Wel allerlei andere geluiden zoals orgel, strijkers, belletjes etc. Hoop dat ik je met deze uitleg het ‘geluidsprobleem’ heb helpen oplossen. :)
   Hebben alleen maar complimenten gehad over het geluid (tot bovenin laatste plaatsen was het perfect volgens velen). Kan haast ook niet anders met Mark Luijckx achter de mengtafel. Een van de beste geluidsmixers van de Benelux zoniet de wereld.

 2. De Mulder Sandra
  Posted 11 juni 2010 at 11:30 | Permalink

  tof seg zaterdag terug naar rob de nijs in antwerpen.
  zal wel terug zo tof zijn als vorig jaar ik hoop dat hi nu ook het plaatje zing
  van yoshi want ik heb mijn zoon ook zo genoemd,en zal er zaterdag ook bij zijn
  ik hoop echt dat hij dit liedje zingt
  robke als je dit leest denk dan eens aan mij hé
  grote fan sandra uit sint-niklaas

  • nahtan
   Posted 11 juni 2010 at 20:27 | Permalink

   hoi sandra,

   Nou zoals jij ben ik ook een fan en ik ben ook toevallig van st-niklaas ik zit op de eerste rij de super seat zoals ze zeggen lol, ik hoop dat het weer zo goed wordt als het vorige jaar maar rob al kennende doet hij zijn best om het beste van zichzelf te geven, ik wens jou veel plezier, groetjes nathan

 3. Bessems Hilde
  Posted 7 juni 2010 at 22:06 | Permalink

  Ja Luc waar is de tijd naar toe. Ik weet nog mijn eerste maal dat ik Rob in Ternat bij (Asse)op een optreden van een bal van de burgemeester een 28 jaarkes geleden heb meegemaakt en ik was helemaal fan van Rob De Nijs. En dat is de dag van vandaag nog altijd zo!
  Hij blijft prachtig zingen en mag voor mij nog vele jaren doorgaan. Ik kijk ook met volle teugen uit naar de nieuwe cd. Maar eerst heb ik nog nu zaterdag nog om naar uit te kijken.Het wordt zeker weer super genieten zoals altijd.
  Groetjes en tot zaterdag
  Hilde B

 4. luc vanheule
  Posted 6 juni 2010 at 23:05 | Permalink

  Joepiee joepiee!!! Onze Rob terug in de Elisabethzaal zoals in de jaren ’80-90 (Springlevend eerste theaterconcert van Rob in antwerpen meegemaakt, groots!!) sindsdien nooit meer weggeweest in Antwerpen goe Rob Love you!
  Bedankt ook Pur Sang, Frank Jansen geweldig dat jullie wéér getrouw de weg naar de Elisabethzaal hebben gevonden! Succes in New Orleans voor de cd opnames héé!!
  tot zaterdag op de 3e rij, wordt wéér SUPER GENIETEN CIAO!!
  LUC.

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>