“Eindelijk Vrij” hoogste nieuwkomer in album top 100.

In de eerste week van uitkomen is Eindelijk Vrij in één keer als hoogste nieuwkomer op de 6e plaats binnengekomen. Veel belangrijker is echter dat langs alle kanten de CD wordt bewierookt als zou er een ‘nieuwe’ Rob de Nijs zijn opgestaan. Ongelofelijk veel reacties op twitter, email, TV, radio, etc.
We halen er een paar uit – NRC’s Jan Vollaard heeft het over :”Eindelijk Vrij ontdaan van bombast en overdadige instrumentatie” en naar aanleiding van het concert in Paradiso “Malle Babbe toonde nog eens wat een groot zanger Rob de Nijs is.”
Het AD vindt dat “Eindelijk Vrij de oude meester op z’n krachtigst toont.”
Ton Ouwehand heeft het in Tubantia over “Smaakvolle zompige arrangementen, uitstekende ritmesecties, goede liedjes. Lees ook zijn stuk van zijn hand in Tubantia en Parool.
Dat Rob ook nog weet te ontoeren lees je hier in de Volkskrant. (Menno Pot)

Rob in het zompige Louisiana (foto Hans-Peter van Velthoven)

In de De Wereld Draait Door konden Rob en Danile Lohues (producer) vertellen over hun avonturen in Louisiana. Recensies over het concert en de cd presentatie in Paradiso kun je o.a hier vinden.
Inmiddels is door alle aandacht ook de net gestarte concert-tour ‘Een Halve eeuw Zanger’ bezocht door mensen die daar enthousiast over schreven, zoals Menno Pot in de Volkskrant en Epe Vaassen in de Stentor.
En het eind is nog lang niet in zicht.
Dinsdag 26 oktober is Rob te gast in het populaire Vlaamse programma ‘De Laatste Show’. Daar zal hij vertellen over het Louisiana verhaal dat nu ook in België begint te leven.
Met drie stukken op de playlist daar van Radio 2 en Eindelijk Vrij als CD van de week lijkt ook Belgie nu warm te gaan lopen.

Bestel hier de nieuwe CD ‘Eindelijk Vrij’

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

3 Reacties

 1. Loes
  Posted 26 oktober 2010 at 14:03 | Permalink

  Wat heerlijk toch Rob dat je met deze CD een groter publiek hebt bereikt.
  Ik denk dat je de komende tijd meer mannen bij je concerten kan begroeten. Heel veel succes nog met het promoten van je CD en tot gauw bij een van je concerten.

 2. Barend
  Posted 26 oktober 2010 at 13:25 | Permalink

  Leuk om al die uitstekende recensies te lezen. Gesprek in Kunststof ook mooi om terug te horen. Volgens mij werkt de link naar het NRC-artikel trouwens niet?

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>