‘Eindelijk Vrij’ nominatie beste album sterren.nl

Nominatie 'Beste Album'' 2010 sterren.nl

Rob was 12 november j.l  te gast in het programma Gouden Uren op Radio 2 met Daniël Dekker. Live in de uitzending stormde de cameraploeg van Sterren.nl binnen.
Monique Smit had een grote verrassing voor Rob. Hij is namelijk genomineerd voor een Sterren.nl Award in de categorie ‘Beste Album’. Rob was uiteraard zeer verrast. Om werkelijk uitgeroepen te worden tot beste album is het belangrijk dat iedereen die ook vindt dat ‘Eindelijk Vrij’ het beste album van 2010 is zijn/haar stem uitbrengt op de website van sterren.nl.
Breng hier vanaf 15 november je stem uit om ervoor te zorgen dat ‘Eindelijk Vrij’ inderdaad als winnaar uit de strijd komt.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

3 Reacties

 1. Hennie Moelee
  Posted 25 november 2010 at 20:59 | Permalink

  Als 1 de award verdiend dan ben jij dat Rob.
  Hoe gaat het met Henriette ik hoop wat beter.
  Nu jullie zo gelukkig zijn met elkaar, want echt dat straalt van je af.
  Al mail ik niet meer zo vaak toch hou ik mij wel op de hoogte.

  Ik stem sowieso op je .

  Groetjes
  Hennie

 2. Quiseppo
  Posted 20 november 2010 at 16:49 | Permalink

  Natuurlijk stem ook ik elke dag op de CD
  Eerst was ik er niet zo gecharmeerd van maar nu heb ik hem al heel vaak gedraaid en vind ik het een cd die echt goud waard is !

 3. Ann De Keersmaeker
  Posted 17 november 2010 at 20:27 | Permalink

  En stemmen doe ik Rob, elke dag! Hopelijk krijg je de award. De CD is super, in ‘t begin even wennen maar hoe meer ik hem beluister, hoe mooier ik hem vind.

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>