CD presentatie 18 oktober Paradiso Amsterdam

Op maandag 18 oktober vond de CD presentatie plaats van ‘Eindelijk Vrij’. Kijk ook hier eens waar je kunt lezen over de totstandkoming van deze CD. Of  HIER om gedeeltes van de tracks te kunnen horen. De cd bestellen kan HIER.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

25 Reacties

 1. Van Neste Conny
  Posted 15 november 2011 at 12:28 | Permalink

  Mijn man en ik zijn zateravond naar de show van Rob geweest in Oostende. Prachtig decor, geweldige band en natuurlijk de mooie warme stem van Rob. Het was een schitterend optreden met als duidelijk bewijs dat Rob nog niet van zijn charmes verloren heeft. Het was ondertussen al 10 jaar geleden dat ik hem gezien heb, maar ik krijg weer de smaak te pakken. Hij had er dan ook geen moeite mee om heel de casino aan het zingen en dansen te krijgen. Kortom : het was af. Bedankt Rob voor de mooie avond en doe zo voort. grts Conny en Jean

 2. INGE
  Posted 2 november 2010 at 18:16 | Permalink

  Prachtige foto !!!
  Rob is een duidelijk voorbeeld van “dat mannen knapper worden naarmate ze ouder worden”

 3. marian
  Posted 24 oktober 2010 at 11:33 | Permalink

  Ik heb het hele stuk gelezen over de prijs van de CD van Rob, ik heb hem via Bol.com daar kwam, zegt men eerder uit dan ben ik al verkocht, maar ik zet hem dat ook op m’n ipod- en iphone en ik wil hem in de auto en thuis pfff een veel eisende fan, maar ik heb het voor over, maar je zou hem maar voor 19,99 euro gekocht hebben en bij de mediamarkt hem voor 9,99 euro zien. Maar ik heb hem nu een week ik huis -auto – iphone- ipod en ik vind hem schitterend, zelfs m’n man zei gisterenavond zet Rob even op…………kan je na gaan.
  Maar ik denk dat we nergens meer aan kunnen ontkomen je heb het bij computers – spelletjes ervan enz. dus ook bij CD, jammer genoeg dan staat er iemand van de wasautomaten jou een CD te verkopen, even kijken hoor tussen de wasautomaten, nee die CD hebben we niet.
  marian vd waal

 4. marianne freie
  Posted 23 oktober 2010 at 19:53 | Permalink

  Wat een super goede cd echt ouderwets goed, knap hoor!!! Ik vond jammer dat ik 16 oktober niet in Almelo kon zijn maar ik kom zo snel mogelijk als je hier in de buurt bent want je bent en blijft geniaal goed!!!

 5. Ann De Keersmaeker
  Posted 21 oktober 2010 at 22:23 | Permalink

  Eindelijk de tijd gevonden om even te zeggen dat de presentatie in Paradiso fantastisch was.
  De nieuwe nummers van Eindelijk Vrij waren voor mij echt een primeur want ik had enkel nog maar de kleine stukjes van de tracks gehoord. Het zijn stuk voor stuk prachtige liedjes, met heel veel gevoel gezongen door Rob en begeleid door een super band.
  Wat me ook weer opviel was dat Rob de teksten,die nog helemaal onbekend waren voor mij, woord voor woord verstaanbaar zingt. Daar kunnen heel wat zangers en zangeressen nog wat van leren!
  En nu maar hopen dat de CD vlug in mijn brievenbus ligt zodat ik die sfeervolle liedjes vlug mee kan zingen.

 6. Juliska
  Posted 21 oktober 2010 at 18:18 | Permalink

  Bij de mediamarkt is de cd voor 9,99 euro te koop. Hoe kan het zo goedkoop aangeboden worden? Dan verdienen de muzikanten er toch nix mee? Hoe kan dat? Misschien wel leuk voor een Sinterklaas of Kerst cadeau. Ik hoop dat de cd op nummer 1 komt door de goede verkoop.

  Groetjes,
  Juliska

  • Posted 21 oktober 2010 at 19:37 | Permalink

   Voor de mensen die zich ook afvragen hoe dat kan: het kan eigenlijk niet. Deze verkoop prijs ligt ver onder de PPD (prijs voor de dealers). Op deze manier probeert de Mediamarkt mensen naar hun winkels te krijgen die dan vaak nog andere producten mee nemen zoals telefoons, wasmachines, TV’s of andere gadgets. Op die manier pakken ze dus veel meer winst. Deze truc wordt vaak toegepast op populaire artikelen zoals deze keer de nieuwe CD van Rob.
   Hier kunnen de ‘normale’ CD winkels ook niet tegenop en de webshop al helemaal niet. Er is geen vaste verkoopprijs van CD’s zoals bij boeken wel het geval is.
   De eerste gedachte is natuurlijk dat zo’n concurrentie gezond is. Helaas is dat maar voor de helft waar. Op deze manier verdwijnen de speciaalzaken met kundig personeel achter de toonbanken. Een trend die niet meer te keren valt.
   Op dit moment staan vele Cd winkels op omvallen en de verwachting is dan ook dat binnen paar jaar geen CD winkels meer bestaan zoals we die nu kennen.
   Als je dus precies weet wat je wil (‘Eindelijk Vrij’ van Rob de Nijs bijv. !!!) ga dan voor de laagst mogelijke prijs. Andere optie is kopen bij bijv. bol.com. Daar ben je voor € 15,00 klaar. Wil je een exemplaar die door Rob zelf is getekend dan ben je voor paar euro meer aangewezen op de webshop. Daar kost hij nu € 19.95 (ex. verzendkosten). Vanaf november zal de prijs ook daar een stuk gedaald zijn. Dit heeft alles te maken met de kortingen die worden gegeven door de platenmaatschappij. Als je geen geld wil uitgeven aan een CD dan kun je hem ook nog onbetaald downloaden bij vage sites (zet wel je viruskiller aan !), bij I-tunes (de officiele downloadsite van apple) kun je hier de CD als download kopen (€ 9,99) en eenvoudig op je telefoon, Ipod etc zetten.
   Nog een mogelijkheid is de CD via http://www.Spotify.com streamen. Je luistert de Cd via een externe server af, zoals je ook filmpjes van you tube bekijkt. Maar dan mis je natuurlijk wel het prachtige boekje met teksten en prachtige foto’s. Hopelijk alles duidelijk en gewoon een juiste keuze maken en nu niet meer zeuren :) FJ

   • Jasper Wagteveld
    Posted 21 oktober 2010 at 20:25 | Permalink

    Dankjewel voor je duidelijke insiders uitleg Frank. Zo had ik het nog nooit bekeken…

   • Jeroen Gudde
    Posted 21 oktober 2010 at 21:10 | Permalink

    Helemaal mee eens, Frank….het boekje én de prachtige foto’s…..dat is toch zeker het extra bij de cd die je koopt in de winkel.
    Zelf natuurlijk eerst de cd gekocht….en inderdaad je kunt ‘m ook downloaden….(ook wel gedaan, maar da’s meer omdat ik ‘m dan ook op m’n pc heb).
    Verder even een zeer groot compliment…..wat een goeie nummers !!! Onder het typen…..ja…DE cd van 2010 aan het beluisteren.
    Moet zeggen, de trip naar de Amerika heeft zeker goed gedaan ! wat beloofd dit nog voor de komende jaren….
    Kijk nu al uit naar de DVD…..

    Oke….ff weer verder genieten !

    Gr.

    Jeroen
    (Fan vanaf plaat “Pur Sang”….of was het een single die geplay-backt werd door mij…)

 7. Loes
  Posted 21 oktober 2010 at 13:52 | Permalink

  De cd speler draait overuren. Hoe vaker je de CD draait hoe mooier die is! Maar ook de complimenten voor het tekstboekje. Zo mooi ingetogen en mooie foto’s. Aan de reacties/recensies te lezen is deze CD goed ontvangen. Je kan er trots op zijn Rob, en ik denk dat je hiermee ook een breder publiek mee bereikt. En daar doe je het toch ook voor?

 8. Anne-Margreet
  Posted 20 oktober 2010 at 20:56 | Permalink

  Hey Rob, CD vandaag gekregen helemaal GAAF en je bent weer helemaal IN :-) op t.v.sbs 6 op de radio live bij Prem enz….. dat gaat nog wel effekes zo door zo hoop ik .
  lieve groetjes Anne-Margreet

 9. Sylviane
  Posted 19 oktober 2010 at 22:44 | Permalink

  De cd is werkelijk fantastisch! Ik heb zo het idee dat het even duurt voor hij mijn cd-speler weer uit gaat. Werkelijk bijzonder teksten, de muziek is heerlijk gevarieerd. Mijn favoriet: “Eindelijk vrij” zelf. Ik zou het liefst in de auto stappen en gewoon wegrijden, als ik dat nummer hoor. :)

 10. Ingrid
  Posted 19 oktober 2010 at 10:04 | Permalink

  Hoi Donna, dat heb ik gezien !! Wat leuk voor je en Rob reageerde ook zo leuk naar jou !! Wat was het een geweldige sfeervolle avond. Ik was nog nooit in Paradiso geweest ook voor Rob was het daar zijn eerste optreden. Het was een hele aparte avond, Rob trad op maar de bar achter in de zaal bleef open en dat gaf een hele gezellige infomele sfeer. Er stonden een aantal stoelen maar aan de zijkanten en achterin stonden dus ook mensen. Rob was absoluut top!! Er werden veel nummers van Eindelijk Vrij gezongen (of misschien wel alle nummers?) en daartussen lekker gouwe ouwe. Wij hebben heel erg genoten en waren blij dat we er bij waren (met onze gewonnen kaartjes!!). Er was geen pauze en na afloop werd er nog lekker nageborreld. Wij vonden dat er een hele intieme sfeer hing, Henk liep ook gezellig rond.

  Vond het ook apart dat Daniël Lohues erbij was en met Rob een nummer deed. Een stukje Louisiana in Paradiso….
  De nummers zijn één voor één fantastisch, wat een beleving, wat een artiest!

  Er was veel pers aanwezig dus nu maar kijken waar we er iets van terug kunnen zien in de media. Jullie verdienen het dat er veel aandacht aan geschonken zal gaan worden.

  Groetjes,

  Ingrid.

 11. Posted 18 oktober 2010 at 23:30 | Permalink

  Lieve Rob

  Hier even Donna uit Amsterdam.Was vanavond met mijn beste vriendin Joke bij jou in paradiso.
  Was weer geweldig. Toen je het over je liefde voor muziek had, kon ik het niet laten je de eerste single van mijn dochter te overhandigen. Aangezien zij ook de liefde voor muziek weer van mij heeft geërfd, en ik had haar immers beloofd als het mogelijk zou zijn dat te doen. Vol trots natuurlijk.Hoop dat ze ooit net zo lang als jij met veel plezier mag beleven in wat ze het liefst doet, Zingen. Heel veel liefs van Donna, Joke en Peggy

 12. Ingrid
  Posted 17 oktober 2010 at 16:24 | Permalink

  Ik vind de nieuwe cd helemaal geweldig en hoe vaker ik de nummers hoor hoe mooier ze worden. Wat een klasse, steeds opnieuw, en Rob wat is je stem warm en perfect.

  ‘Nog steeds geen rock ‘n roll’ ….. super!!
  Ik vind de teksten heel sterk, zo werkelijk en toepasselijk.

  Chapeau!
  Ben erg benieuwd naar morgen avond, hebben er zin in!
  Fijn dat we de cd al even in huis hebben zodat we er al een aantal nummers best redelijk van kennen voor morgen avond!!

  Dank je wel iedereen, tis werkelijk een ‘plaatje’ deze nieuwe cd!!

 13. Jolanda
  Posted 15 oktober 2010 at 17:50 | Permalink

  Yes, vandaag de cd ontvangen. Meteen op m’n Ipod gezet want morgen duiken in duitsland dus lekker luisteren onderweg. Ik vind cd-“doosje” ook erg mooi
  Ik ben benieuwd.

 14. marian
  Posted 15 oktober 2010 at 11:35 | Permalink

  Vanmorgen de CD op de mat, gelijk opgezet natuurlijk lang naar uitgekeken en hij was het wachten waard. Vanaf nu staat hij non-stop op, een andere kant van je Rob maar als je de liedjes een paar keer gehoord heb, dacht ik Ja dat is Rob, mooi – gevoelig – ruig alles staat erop
  dank je wel, voor de mooie CD.

  liefs marian vd waal

 15. Irma Roolvink
  Posted 14 oktober 2010 at 08:31 | Permalink

  Rob,
  Gisteren de CD binnen gekregen. Heb hem al een aantal keren gedraaid en zoals ik al zo vaak gemerkt heb, wordt de CD mooier elke keer dat ik hem opzet. Frappant is iedere keer weer, dat er wel 1 of 2 liedjes opstaan die aansluiten bij de situatie in mijn eigen leven op dat moment, zoals op deze CD: Iemand moet het doen en De weg ligt er altijd. Soms heb je het gevoel dat niemand je begrijpt. Dan komt er een CD binnen waarop woorden staan waarvan je ineens denkt: dit is wat ik bedoel.
  Heb erg naar deze CD uitgekeken en Rob, je hebt je belofte meer dan waar gemaakt. Bedankt daarvoor.

  Irma

 16. lia manshanden
  Posted 10 oktober 2010 at 15:32 | Permalink

  Geweldige CD het enige geluid wat ik horen wil.
  lieve groet Lia M

 17. Platteau Linda
  Posted 22 september 2010 at 08:40 | Permalink

  Hallo Rob
  Zaterdag nederpop opgenomen en nu kan ik elke dag naar eindelijk vrij luisteren. Fantastisch
  nummer het zit al helemaal in mijn hoofd. Ik hoop dat we snel de cd kunnen bestellen. Want
  18 oktober zal spijtig genoeg niet lukken. Proficiat voor jou en de band ook natuurlijk.
  Groetjes uit Affligem, Linda

 18. Arno
  Posted 21 september 2010 at 15:58 | Permalink

  Zojuist de radio uitzending van Frits Spits van afgelopen zaterdag teruggeluisterd. Wat een geweldig nieuw nummer “Eindelijk Vrij”!!! Als dit een voorbode is voor het hele album, dan ben ik er van overtuigd dat het 1 van de beste platen uit Rob z’n carriere gaat worden en voor mij persoonlijk het soort de Nijs plaat waar ik al lange tijd naar uit kijk (Chansons was helaas niet zo aan mij besteed). Eigenlijk had dit nieuwe album qua sound volgens mij de perfecte opvolger voor “De Band, De Zanger en het Meisje” geweest (ook daar stonden country-rock getinte stukken op als “Geef Niet Op”, “De Donder Rolt” en “Harley song”). Wellicht een idee om weer een aantal stukken van dat album in de set list voor de komende theater tour op te nemen, sluit volgens mij perfect aan bij de nieuwe nummers. Groot compliment aan Rob (en het hele team uiteraard) dat hij na bijna 50 jaar nog steeds zo ontzettend geinspireerd bezig kan zijn!

 19. Barend
  Posted 19 september 2010 at 19:47 | Permalink

  Net op uitzending gemist optreden van Rob op Nationale Nederpop Nacht bekeken. Eindelijk vrij super nieuwe sound. Na 3x luisteren begint het nummer echt te “landen”. Ben heel benieuwd wat dit betekent voor de rest van de nieuwe plaat!

 20. marcel
  Posted 19 september 2010 at 15:32 | Permalink

  Wat een super optreden was dat, vooral ook je nieuwe plaat: eindelijk vrij, ik hoop dat het hele album weer wat steviger is dan wat we de laatste keren hebben mogen ontvangen. Super

 21. Loes
  Posted 19 september 2010 at 13:55 | Permalink

  Gisteren Nederpop op tv gezien met als eregast Rob. Leuk Rob om je weer te zien optreden met als hoogtepunt je nieuwe CD single. Het is wel even wennen je nieuwe sound, maar als dit de hele CD is dan wordt het wel weer goed. Ben wel heel benieuwd naar de CD. Wordt de single ook officieel uitgebracht of moeten wij deze t.z.t. downloaden? Denk dat ik maar snel naar een concert moet gaan om alvast een voorproefje te krijgen.

 22. Posted 18 september 2010 at 11:20 | Permalink

  Gisteren genoten van Nederpopnacht. In eerste instantie gingen wij voor Normaal/Ben Jolink. Toen bleek dat hij in het ziekenhuis lag en dus niet zou komen twijfelden wij om het hele eind te rijden.
  Gelukkig hebben we het toch gedaan. Wat een veelzijdige avond. En wat ontzettend leuk om Rob de Nijs eindelijk in het echt te zien en vooral ook te horen. Klasse!
  Groeten Desiree

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>