Laatste concerten theaterseizoen !

De komende week worden de laatste 3 concerten gespeeld van dit theaterseizoen. Komende vrijdag 4  juni a.s  de laatste in Nederland in Zoetermeer en ‘last but not least’ op zaterdag 12 juni sluiten we inmiddels traditie getrouw af in de Elisabethzaal in Antwerpen (B). Ook dit keer weer met de strijkersgroep van Marc Steylaerts die dit concert altijd weer net wat extra’s weet te geven. Wees er snel bij voor de laatste kaartenWel snel zijn voor de laatste kaarten die op dit moment worden verkocht !
Alle info en details kun je ook vinden onder het kopje ‘Agenda’. Incl. plattegrond van locatie.
Wanneer je in de buurt van Nijmegen e.o woont kun je ook nog naar Groesbeek waar we inmiddels ook weer kind aan huis zijn met een speciale optreden voor  de stichting Cardo. Altijd bijzonder omdat een deel van het publiek mensen zijn met een beperking. Vanwege de afsluiting van het programma is er tevens een after-party met de jonge veelbelovende opkomende artiest Hansen Tomas.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Een reactie

  1. hilde
    Posted 13 juni 2010 at 19:13 | Permalink

    Ik heb de cd van het mooste van rob de nijs via pc gekocht maar hij draait nogal door wat kan ik eraan doen
    mlvgt hilde

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>