Opnames nieuwe CD in New Orleans (USA).

Voor de mensen die het nog niet wisten : de geplande nieuwe CD die na de zomervakantie ergens moet uitkomen zal in New Orleans (Louisiana USA)  worden opgenomen. Vanwege het bijzondere karakter van deze nieuwe Cd is er voor gekozen om een aantal weken in één van ‘s werelds meest muzikale omgeving de nummers te gaan opnemen.
Nog meer dan voorheen zal gekozen worden voor een eerlijke en pure muzikale sound waar de stem van Rob zich uitermate goed voor leent.  Aan Daniel Lohues is gevraagd om de productionele leiding opzich te nemen.
Daniel was zeer vereerd en wilde zich graag , ondanks alle drukte om hem heen vanwege
zijn eigen muzikale carrière, hiervoor vrijmaken. Daniel Lohues Hij is niet onbekend met muziek op te nemen in Amerika en het is dan ook niet vreemd dat zijn muzikale voorkeur bestaat uit de muziek die daar vandaan komt. Hoewel hij tot nog toe voornamelijk zijn teksten in het Drents dialect heeft gezongen is de stap naar het Nederlands hem niet vreemd. Eerder nam hij al platen op met o.a Herman van Veen en Blof.  Zijn laatste productie was voor de veel belovende Nederlandstalige band ‘Want Want’.

Op 1 juli stappen Rob, Daniel, Frank en mensen van de platenmaatschappij EMI op het vliegtuig om zich naar New Orleans te begeven.
Uiteraard wordt het thuis front op de hoogte gehouden via twitter (@robdenijs) , nieuwsbrief en beelden vanuit de studio. Hou deze website in de gaten. Ook zal er snel meer bekend zijn over de CD presentatie die op een plek zal zijn waar Rob nog nooit eerder heeft gestaan en die zeer bijzonder zal zijn en waar het voor alle echte fans zeker de moeite waard zal zijn om erbij aanwezig te zijn.  Wordt vervolgd……

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

20 Reacties

 1. caroline den hertog
  Posted 14 juli 2010 at 13:06 | Permalink

  lieve rob ik heb het gehoord het liedje het enige geluid ik moet zeggen het is weer klasse
  als ik weet wanneer jij met de nieuwste cd komt dan ga ik het gelijk kopen .nogmaals klasse ik hoop dat die andere liedjes net zo mooi is .liefs Caroline j

 2. petra rozeboom
  Posted 13 juli 2010 at 17:05 | Permalink

  hallo lieve rob hoe is het daar alles goed
  ik ben benieuwd hoe je nieuwe cd is zal altijd wel zo goed zijn zoals altijd nou ik ben benieuwd hoor en ik wil je bij deze de groeten doen van anita uit heerlen die blij is als je terug bent zei ze nog en uiterraard de groeten van mij je grootste fan uit heerlen en liefs en dikke kus van petra en van anita uit heerlen en succes met alles je bent geweldig hoor ga zo door

 3. petra rozeboom
  Posted 3 juli 2010 at 20:11 | Permalink

  hallo lieve rob veel succes met je nieuwe album en hoop dat daar alles goed gaat en ga zo door jij bent een geweldige zanger en ook voor de band heel veel groetjes van petra rozeboom en ook van anita uit heerlen die zich zorgen maakt om jullie maar komt allemal goed hoor veel kusjes en groeten van twee grote fans van jou en de band kus kus

 4. Loes
  Posted 29 juni 2010 at 22:10 | Permalink

  Lieve Rob, nu nog maar 2 nachtjes slapen en dan zuster Ursula achterna! Een goede reis toegewenst. Heel veel succes met het opnemen van je nieuwe CD. Hopelijk laat je ons heel veel genieten hoe het in Amerika gaat. Hoewel het natuurlijk “werk” is probeer toch ook te genieten.
  Het is je gegund.

 5. Hennie Moelee
  Posted 22 juni 2010 at 15:27 | Permalink

  Wat geweldig, Rob gaat zijn horizon verbreden.
  Naar Amerika ik hoop dat je daar de erkenning krijgt die je verdient.
  Ik kan niet wachten tot de nieuwe CD in de winkel ligt.

 6. marian jansen
  Posted 17 juni 2010 at 19:10 | Permalink

  Hoi Lieve Rob

  Heel veel succes in Amerika
  Ben heel benieuwd naar de nieuwe cd .
  Zal best weer een super cd worden .
  Zoals al die anderen van jou .

  liefs Marian jou trouwe fan

 7. Annemiek
  Posted 16 juni 2010 at 10:47 | Permalink

  ik kijk nu al uit naar de nieuwe CD
  vol verwachting klopt mijn hart (smile)

  veel succes met het maken van de CD
  en…………
  heel veel lol en plezier in new orleans!!!!

 8. Hilde Vandermeulen
  Posted 8 juni 2010 at 21:35 | Permalink

  Nog 4keer slapen en we gaan naar Antwerpen om jou warm te onthalen in Vlaanderen.
  Waarschijnlijk een zaal vol gezellige mensen die Rob De Nijs waarderen.
  Wij zullen zeker genieten.Aftellen maar… groetjes en véél succes 4 Collega’s van woon en zorgcentrum te Belsele ( St – Niklaas ) we laten ons wel horen… Hilde,Cindy,Nancy en Anick

 9. Liam
  Posted 8 juni 2010 at 12:43 | Permalink

  Vol verwachting klopt mijn hart……..

 10. Jolanda Kuijpers
  Posted 7 juni 2010 at 18:11 | Permalink

  New Orleans…wauw geweldig…ik denk meteen aan creoolse muzikanten met vette saxofoons, blues…zydeco…C (J) Chenier, Katie Webster….oh en als ik daar aan denk denk ik alleen maar HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERLIJK!!!!!WAUWIE….
  zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleurt muziek het leven….
  GENIET VAN JE TIJD DAAR ROB…WENS JE SUPEROPNAMES TOE!!!

 11. Barend
  Posted 1 juni 2010 at 20:46 | Permalink

  Beste Rob,

  Volgende week zaterdag zal ik er weer bij zijn in Antwerpen. Het wordt mijn eerste concert sinds het legendarische concert in Carré met het Metropole orkest (maart 2008). Heb er veel zin in om Pur Sang weer aan het spelen te zien, ik begreep dat ze versterking krijgen van een strijkersensemble? Hopelijk licht je ook een tipje van de nieuwe cd op en speel je één of meerdere nieuwe nummers. Mijn vrouw verheugt zich vooral op Schrijf me niet, maar ik weet niet of dat nummer nog op de playlist staat? Het bezoek aan DWDD was wat de nieuwe songs betreft een echte teaser en doet verlangen naar meer…

 12. ALIE EN GEA
  Posted 29 mei 2010 at 19:00 | Permalink

  Rob jouw intervieuw gezien bij d.w.d.d. en we vonden dat je relaxt was, en nu al straalde bij het idee om nieuwe liedjes op te nemen in New Orleans. t,zal vast heel mooi worden, en vooral met Jan Rot en Daniel Lohuis .(ut , goeie komp uut Drenthe. ) wij wensen jou onwijs veel succes, en we verheugen ons nu al op de nieuwe c.d.
  p.s. gelukkig kom je volgend jaar weer optreden in Hoogeveen.
  liefs van 2 grote fans uit Drenthe, ALIE en GEA .

 13. Joske
  Posted 26 mei 2010 at 22:15 | Permalink

  Heel leuk nieuws over de toekomstige CD.
  Zal wel weer een heel aangename CD zijn om lekker lang en lui naar te luisteren.
  We kijken er al naar uit.
  heel veel succes en veel plezier in New Orleans

 14. Jasper Wagteveld
  Posted 26 mei 2010 at 12:38 | Permalink

  Wat een mooie berichten.
  Rob-Daniel is volgens mij een combinatie die zal inslaan als een bom.
  Zeker gezien de “12 songs” Neil Diamond aanpak die zal worden gekozen (vrij kaal)
  Daarom zal Pur-Sang ook niet meegaan vermoed ik….
  Verheug me op de release en op de nieuwe tour en op de optredens!
  2010-2011 zal een memorabel rob seizoen worden.

  • Barbara
   Posted 26 mei 2010 at 22:31 | Permalink

   Hai Jasper,
   wellicht is dat dan inderdaad de reden. Dat maakt het extra bijzonder als Pur Sang straks de stukken live gaat spelen!
   Ik ben ook megabenieuwd naar de CDpresentatie. Afwachten en hopen dat we er bij kunnen zijn (en misschien wel foto’s maken!).

   Groetjes!

 15. Loes
  Posted 25 mei 2010 at 22:20 | Permalink

  Succes in New Orleans Rob! Je maakt ons erg nieuwsgierig met je op te nemen CD die anders dan anders is en de plek van de CD presentatie. Ik hoop dat de presentatie niet in augustus/september wordt gehouden want dan ben ik op vakantie! Maar ja andere maanden gaan weer andere fans………………….. Enig idee wanneer het ongeveer is?

 16. Ann De Keersmaeker
  Posted 25 mei 2010 at 13:21 | Permalink

  Beste Rob, ‘t ziet er allemaal heel avontuurlijk uit. Ik wens je nu al veel succes daar in New Orleans, laat regelmatig iets van je horen. En ik hoop de presentatie van de CD te kunnen bijwonen, ‘k denk dat ik de rest van het jaar maar geen vakantie meer boek, bang om iets te missen :)

 17. Jolanda
  Posted 24 mei 2010 at 22:43 | Permalink

  Hmmmmmm…….ik ben benieuwd of ik bij de cd-presentatie aanwezig kan zijn. Wat een geheimzinnigheid! Heerlijk!!
  Succes met de opnames en ik zal proberen om alles via twitter te volgen (al snap ik hier nog steeds geen ene jota van) en geniet van deze bijzondere ervaring!!

 18. Barbara
  Posted 24 mei 2010 at 20:15 | Permalink

  Wat spannend! Ik heb het interview bij DWDD gezien en toen vroeg ik mij al af of de jongens van je bandje ook mee doen. Zoals ik het hier lees, ga je zonder hun op pad naar New Orleans. Klopt dat? Dat zou dan betekenen dat ze niet meespelen op de nieuwe CD. Maar dat kan ik mij helemaal niet voorstellen. Een CD zonder Pur Sang, da’s toch heel…anders? Ik ben heel benieuwd.
  Groetjes en succes alvast in New Orleans.

 19. Jeanine
  Posted 24 mei 2010 at 16:42 | Permalink

  Lohues is cool! Rob, we hebben ons net opgegeven voor het concert in oktober in Veenendaal. Hopelijk kunnen we dan al iets horen van de invloeden uit New Orleans? Succes en bovenal: heel veel plezier!

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>