Presentatie boek ’50 jaar popmuziek’.

Foto : Edwin Janssen

De oudste muziekprijs van Nederland bestaat 50 jaar. Onder toeziend oog van vele artiesten die door de jaren heen voorbij kwamen, werd daarom op 25 november j.l het boek “50 jaar Edisons” gepresenteerd.
Het 268 pagina’s tellende boek is in gelimiteerde oplage uitgebracht. Rob nam samen met Marco Borsato en Rita Reijs het eerste exemplaar in ontvangst.
Rob kreeg in 1964 zijn eerste Edison voor de LP ‘Dit is Rob de Nijs‘ en de laatste in 2001 voor zijn gehele oeuvre. Het is een prachtig vormgegeven boek geworden met historische foto’s en verhalen achter de diverse gala avonden. De 3 j’s blonken uit door o.a hun uitvoering van ‘Foto van Vroeger’. Een heel klein stukje is nog te zien bij de uitzending van shownieuws. Kijk hier nog even naar de samenvatting.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>