Rob elke dinsdag in Premtime.

Op elke werkdag is op Radio 1  tussen 10.30 en 11.00 uur het programma Premtime te beluisteren. Het programma wordt gepresenteerd door Prem Radhakishan die elke dag ergens live in het land te vinden is en steeds een ander thema heeft wat in dat halfuur wordt behandeld.
Deskundigen maar ook ‘mensen van de straat’ geven hun mening (soms ongezouten maar altijd uit het hart) hierover, wat vaak leidt tot interessante gesprekken.
Prem heeft een zwak voor Rob (‘beste zanger van Nederland’) en heeft bedacht om Rob elke dinsdag een stukje te laten vertellen uit zijn 50 jarige muzikale carrière.
Prem begint dan altijd met de openingszin ‘Luisteraars we laten de waan van de dag even voor wat die is……” etc  en introduceert Rob dan op zijn eigen wijze.
Elke week wordt er een liedje van Rob gedraaid waardoor een soort radio biografie ontstaat. Alle gesprekjes kunnen later worden terug geluisterd via de website van Premtime. Mooie radio.
Radio 1, elke werkdag 10.30-11.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Een reactie

  1. ans
    Posted 30 november 2010 at 15:30 | Permalink

    Beterschap Rob,was leuk Henriette dat je inviel voor Rob bij prem.

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>