Rob in de Media.

Rob heeft de laatste tijd niet te klagen over publiciteit n.a.v de laatste release van ‘Eindelijk Vrij’. Hier een aantal mooie interviews die recent zijn verschenen. Het interview met Jean-Paul Heck voor ‘Off the Record’ (een magazine vol met recensies en interviews over de laatst verschenen muziek je hier lezen. (Te koop bij Free Record Shop)
Ook Maarten Corbijn maakte voor HP de Tijd een mooi document van Rob.
I.v.m het concert in Bergen op Zoom zal er op 2 december a.s ook een stuk staan in BN de Stem van Willem Jongenelen. Hij plaatste alvast een videoblog als teaser voor het concert en CD.
Mensen die Rob hebben gemist bij de Roodshow op radio 2 op 19 november j.l kunnen hier het interview en optreden terughoren.
Eén van de leukste interviews is deze maand te lezen in het Belgische mannenblad ‘Ché’.  Een openhartige Rob in “Tussen Pot en Pint” die door Kristof Dalle aan de tand gevoeld wordt. Zie hier het resultaat.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Een reactie

  1. Ann De Keersmaeker
    Posted 2 december 2010 at 21:03 | Permalink

    Schitterend hé al die positieve media aandacht. Als fan word ik er supertrots van!

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>