Rob in High Tea – Radio 2

Op Zondag 19 december is Rob te gast bij Jeanne Kooijmans in het radio programma ‘High Tea’. Rob stelt het programma voor een groot gedeelte muzikaal samen.
Wil je dus weten wat Rob zijn favorieten artiesten en nummers zijn luister dan tussen 16.00 en 18.00 uur naar Radio 2 en geef via twitter @robdenijs jouw mening over Rob zijn platenkeuze. Vanwege het weeralarm kun je het beste thuis blijven.
Dus kachel en radio aan en genieten.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Een reactie

  1. Frans van Deenen
    Posted 19 december 2010 at 20:56 | Permalink

    Hallo Rob! Ik vond de radiouitzending op radio 2 High Tea met Jeanne Kooijmans erg leuk.
    Je was erg openhartig over je privé leven.Maar dat kan ook niet anders met Jeanne tegenover je!Jammer ook dat ze is gestopt met cafe Kooijmans op radio 5. Ik heb in ieder geval genoten met mijn vriendin die twee uur!Alleen had je het over Harry Nilsson met het nummer Without you,dat hij dat had geschreven.Dat nummer is geschreven door Pete Ham en Tom Evans van de group Badfinger.Er zit een heel triest verhaal achter deze band.Het is in ieder geval slecht afgelopen met deze 2 muzikanten.Pete Ham heeft in 1974 en Tom Evans in 1983 zelfmoord gepleegd,door alleen maar foute managers.Alle royalties van oa Without you zijn verdwenen.Er staan 6 delen op You Tube van the tragic story of Badfinger van de BBC.Doc one to six.Het is zeer aangrijpend.Zit Ferry lever nog in je band Rob?In de jaren 60 woonde Ferry bij mij om de hoek in Moerwijk- Den Haag.Ferry woonde op de Moerweg.Toen zat hij al in de muziek,oa Just Colors en Tee Set.Ik zat toen ook al in de muziek als bassist met oa The
    Scarlets,Willy and his Giants en The Big John Russell Band.Ik zit nu op mn 61 jarige leeftijd ook nog steeds in een lekkere band in Den Haag met oa Hans Hollestelle.Wij blijven doorgaan,dat komt opdat we steenbokken zijn en die zijn voor een optrden gezond zenuwachtig.Doe Ferry de groeten!Hij zal mn naam misschien niet meer weten,maar als hij mij ziet dan kent hij mij wel!En Rob!Ga vooral zo door!Die nieuwe CD is echt te gek!

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>