Rob reikt nieuwe CD Willeke uit.

Uitreiking nieuwe CD Willeke 23-2-2010

Op 23 februari j.l heeft Rob aan Willeke Alberti het eerste exemplaar uitgereikt van haar nieuwe CD ‘Willke 65 Een muzikaal Spiegelbeeld’.
Dit gebeurde na het concert wat Willeke gaf in theater Carré samen met het Metropole orkest. Een totaal overzicht van haar immense repertoire. Willeke was samen met o.a Rob, Anneke Gronloh, Johnny Lion, The Blue Diamonds etc begin jaren zestig onderdeel van de vele tienersterren die er op dat moment waren. Willeke is een gewaardeerd collega van Rob en ging daarom dan ook graag in op de uitnodiging om de nieuwe CD uit te reiken.

willeke 381

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

2 Reacties

 1. Loes
  Posted 28 februari 2010 at 20:46 | Permalink

  Toevallig zag ik vanmorgen een oude opname uit 1965 van jou, Anneke Gronloh, Blue Diamonds en Willeke. Leuk om het terug te zien en nu bovenstaand stukje te lezen dat je een cd aan Willeke hebt uitgereikt. Chapeau voor jullie, de “oudjes” (met respect) doen het nu 45 jaar later nog steeds goed!

 2. Raoul
  Posted 27 februari 2010 at 15:45 | Permalink

  Hoi,Rob!
  Leuk van de cd van Wileke.Ik ge As woensdag naar haar concert in Zutphen.
  Ik heb de DVD,s van het concert Zilver uit 1987.
  En het is geweldig,om weer terug te zien! Ook het optreden van Cliff Richard.
  Door dat optreden ben ik ook fan van cliff geworden! En zelfs Benny Neyman,komt nog aan het woord.Ik hoop dat je naar de zomer weer naar Doetinchem komt.En dan in het nieuwe theater.
  Groet!

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>