Nieuwe CD/DVD ‘Nestor’ het beste van, vanaf heden in de winkel.

Vanaf heden ligt de nieuwe CD/DVD ‘Nestor’ definitief in de winkel.
Hij is ook te bestellen via onze webshop zodat je hem door Rob getekend en wel in huis kunt hebben.
Leuk als sinterklaas- of kerstcadeau. Details over de CD/DVD vind je hier.
Zaterdag 26 november zit Rob met Pur Sang ‘live’ in ‘Tros muziekcafé’ waar de CD officieel ten doop wordt gehouden.
Alle mensen die gestemd hebben voor de Top 2000  hebben gratis toegang tot dit optreden. Ook Trijntje Oosterhuis en Spinvis zijn aanwezig. Opnames vinden plaats in  ‘De Vorstin’ in Hilversum. 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

3 Reacties

 1. Nancy
  Posted 28 november 2011 at 14:52 | Permalink

  Lieve Rob,
  Nestor goed en vlug ontvangen van je webshop. Al veel beluisterd de afgelopen dagen en er bestaat maar 1 woord voor ” FANTASTISCH ! “. Ook de dvd is heel mooi, voor mij puur jeugdsentiment. Maar deze Nestor bewijst wat wij allang weten : ” JE WAS EN BENT EN BLIJFT DE ALLERBESTE !!! “. Hartelijk dank voor je prachtige en warme muziek. Lieve groetjes.

 2. Rob & Marjan
  Posted 26 november 2011 at 19:29 | Permalink

  Zaterdag 25 november??? Waarom staat info over Rob vaak heel laat of zelfs pas achteraf op de site vermeld? Dat kan toch volgens mij echt wat accurater. Zo lopen wij als enorme fans vaak een bijzonder leuk (live) momentje mis.

  • Posted 27 november 2011 at 13:57 | Permalink

   Beste Rob,
   bij de nieuwsberichten stond idd zaterdag 25 november., In de agenda stond het al 4 weken wel juist. Ook via twitter is het een paar keer gemeld. Het is niet mogelijk om alle berichtgeving van Rob te melden op onze website omdat wij vaak ook pas in heel laat stadium worden ingelicht over bijv. uitzendingen waar Rob in zit . (Bijv. Knoop in je zakdoek is goed voorbeeld). Met terugwerkende kracht wordt dat dan alsnog gemeld met de link waarbij je het alsnog kunt zien. Wij stellen het altijd op prijs als fans iets belangwekkends lezen op internet dat zelf plaatsen op het gastenboek zodat anderen daar ook van kunnen profiteren.

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>