Decembermaand is Rob de Nijs TV maand.

Finale 'Knoop Gala'

Komende maand is Rob diverse keren op de beeldbuis te bewonderen.
Op woensdag 21 december om 21.25 op Ned. 2 is Rob te zien op het zgn. ‘Knoop Gala’. Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken.
Samen met hun idolen hebben ze geoefend voor een schitterende afsluiting. Het ‘Knoop in je zakdoek Muziekgala’ wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw.
De deelnemers brengen onder professionele begeleiding van het Metropole Orkest wat ze geoefend hebben In’ De Nieuwe DelaMar’  in de praktijk. Lees ook hier over de voorbereidingen. Op 1e kerstdag om 16.40 wordt het op Ned. 2 nog eens herhaald. Die man met die zwarte hoed en bril hierboven is trouwens Rob.

Rob tijdens repetitie Max Proms

Na de herhaling op 1e kerstdag is Rob ook te zien op de zgn. MAX proms.
Samen met  o.a ‘The New London Chorale’ o.l.v Tom Parker , LA The Voices (met Gordon) en één van de meest beroemde disco zangeressen uit de jaren ’70 Gloria ‘I Will Survive’ Gaynor.
Wederom met het Metropole Orkest wordt er een stemmig kerstconcert gegeven,opgenomen in de Utrechtse jaarbeurs voor een publiek van meer dan 7000 mensen die volop konden genieten van deze artiesten.
Uitzending op zondag  25 december Ned. 2 om 18.20.

 

 

 

Op Woensdag 28 december om 20.25 op Ned. 3 bij de TROS een aflevering van het populaire programma ‘Ali B. Op Volle Toeren’. Iedere week neemt hij weer een collega rapper mee, naar een vaderlands popicoon.
Doel: Beide artiesten maken een eigen versie van de hit van de ander, maar wel in hun eigen stijl…
De gouwe ouwe wordt een rap en omgekeerd. Deze keer gaat Ali samen met rapper Hef op bezoek bij Rob. Welke nummers ze gaan doen is nog een verrassing maar dat het een bijzondere ontmoeting wordt dat is zeker. Lees hier het eerdere bericht.

Ali B, Rob en de rapper Hef.

Op oudjaarsavond en nacht wordt het nog een heel gepuzzel om niks te missen van Rob. In het laatste uur van dit jaar zal Rob te zien zijn in de oudjaars variant van de MAX Proms. Dit begint om 23.10 op Ned. 2.
Samen met het Metropole orkest zal hij een aantal van zijn grote hits zingen. Gelijk daarna overschakelen naar Ned. 3 waar Rob in de TV versie van de Top 2000 zit en een nummer uit diezelfde Top 2000 zal zingen met nog een stuk uit eigen repertoire. Samen met o.a Acda & de Munnik, Caro Emerald, Frans Bauer, de 3 Js e.v.a artiesten leidt Rob Nederland het nieuwe jaar in. De confetti en de champagne zal rijkelijk aanwezig zijn.
Voor mensen die geen TV hebben deze avond , deze opnames zullen ook op Radio 2 te horen zijn.

Foto: Hans-Peter van Velthoven. Top 2000

Foto: Hans-Peter van Velthoven. Top 2000

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Een reactie

  1. Van Hoebeeck Irena
    Posted 25 december 2011 at 15:07 | Permalink

    Mijn echtgenoot en ikzelf kijken enorm uit naar 24 maart, optreden van Rob in de Elisabethzaal. ik als jong meisje (kind) en nog steeds GROTE FAN (mijn echtgenoot meegesleept, maar aprecieerd zijn muziek enorm). Nu geeft hij ook troost met zijn blijvend prachtige cd “licht” in deze donkere maanden. Als het God belieft zijn we in maart aan de helft van mijn chemo kuur. Dus twee redenen om gelukkig te zijn en weer hoop te hebben!

    Groetjes
    Irena

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>