Eerst even vakantie….

Rob en de Pur Sang Band genieten van een welverdiende vakantie ,vanaf eind juli gaan ze met graagte weer aan de slag op een aantal festivals. O.a op 29 juli in St. Niklaas (B), 6 augustus in Diest (B) en 0p 25 augustus in Leopoldsburg .
Op maandag 11 juli j.l was Rob te zien in ”Ze is van mij”. Een programma waarin mannen het (on)(be)grijpbare fenomeen, de vrouw hebben geprobeerd te doorgronden. Rob was daar samen met o.a Filemon Wesselink.
Volgens presentator Maxine Hartman in de Televizier één van de leukste combinaties. Kijk hier even terug naar deze uitzending.
Nog meer TV binnenkort o.a  in het succesvolle programma ‘Op Volle Toeren’ van Ali B. vlak na de zomer. Meer info hierover volgt nog.
Op 14 juli a.s zal de nieuwe single ‘Badplaats in de Winter’ in Nederland verschijnen. Een track van het laatste album ‘Eindelijk Vrij.
Inmiddels groeit ook de lijst met theaterconcerten voor het nieuwe theater seizoen en wordt er alweer gebroed op verschillende nieuwe plannen. Maar zoals gezegd eerst even vakantie…..

Foto Jaap Reedijk - Theater Carré 25-5-2011

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

4 Reacties

 1. Denise Ceusters
  Posted 12 augustus 2011 at 19:27 | Permalink

  Gisteren de tickets gekregen voor het concert in Antwerpen in de Elisabethzaal in Antwerpen.
  Kijk er al naar uit. We kunnen beginnen af te tellen.

 2. Loes
  Posted 15 juli 2011 at 09:22 | Permalink

  Is de nieuwe single badplaats in de winter straks ook te koop in de webshop of bij Henk?

 3. Marcel
  Posted 6 juli 2011 at 14:10 | Permalink

  Het intervieuw met maxine hartman staat volgens mij in de televizier en niet in de vara-gids.
  Verder een fijne vakantie toegewenst.

 4. monique van etten
  Posted 6 juli 2011 at 09:00 | Permalink

  Rob en Pur sang,

  Ik wil jullie een fijne en welverdiende vacantie toewensen.Natuurlijk ook Henriette en alle andere fans en fijne vacantie ioegewenst.
  Daarna weer lekker genieten van een goede zanger met zijn gave band.
  Het eerste kaartje is reeds al besteld en betaald voor het volgend seizoen dus dan ben ik weer als vanouds van de party.

  Groeten Monique

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>