‘Halve Eeuw Zanger’ ook in theater Carré.

Rob in Carre Rode PosterOp dit moment toert Rob en zijn Pur Sang band door zowel Nederland als Belgie. 50 concerten worden afgewerkt en de reacties lijken enthousiaster dan ooit. De combinatie oud en nieuw materiaal (‘Eindelijk Vrij”) blijkt heel goed te werken. Het gastenboek puilt uit van de goede reacties en de media weten Rob ook veelvuldig te vinden. Er staan een aantal interviews op stapel (Panorama, Zin etc) en ook zitten er een aantal TV en radio programma’s aan te komen waar we helaas nog niets over kunnen zeggen.

Kijk even in de agenda om te zien waar je nog naar toe kunt dit theater seizoen. O.a naar Eindhoven en Rotterdam.
Traditie getrouw komen we ook nog in het Amsterdamse Theater Carré (zie de bekende Carré poster). En voor de Belgen onder ons brengen we graag het concert in Antwerpen (Kon. Elisabethzaal) op 25 juni onder de aandacht. Inmiddels de vaste afsluiter van dit prachtige theaterseizoen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

3 Reacties

 1. bernadette brus
  Posted 13 mei 2011 at 10:02 | Permalink

  mijn vriend was jaloers dat ie niet mee kon, want hij moest werken. maar mijn vriendin en ik heb genoten van de mooie teksten, die je nog steeds fantastisch met je vaste muzikanten brengt.
  dank je wel voor de mooie avond in papendrecht.
  veel plezier met de verdere optredens.
  bernadette brus.

 2. Ad.Beljaars
  Posted 23 april 2011 at 23:32 | Permalink

  Breda 23april 2011

  Het was een geweldige avond in Chasse te Breda.

  Bedankt Rob en de gehele band.

 3. Marleen Luyck
  Posted 22 april 2011 at 18:27 | Permalink

  Hallo Rob, gisterenavond in Leuven hebben wij (mijn man, zus en schoonbroer) weer heerlijk genoten van je optreden. Al vele jaren komen wij naar jouw optredens. En steeds geef jij je volledig op het podium.. Ik zou zeggen op naar de volgende vijftig jaren.
  Groeten van jouw fans uit Alken

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>