Maarten Corbijn maakt nieuwe videoclip Rob.

Zondag 6 februari werd in de CMA zaal in Amsterdam de videoclip opgenomen voor de nieuwe single ‘Nog Steeds Geen Rock & Roll’. Vijftig mensen waren als  publiek aanwezig op de filmset. We willen nog niet teveel verklappen natuurlijk maar we raden jullie aan om de website en de de diverse media in de gaten te houden de komende tijd.
Ondanks de titel van het liedje heeft het toch een hoog ‘rock ‘n roll gehalte’ gekregen.
De clip wordt gemaakt door de gerennomeerde fotograaf/filmer Maarten Corbijn en zal binnnenkort overal te zien zijn.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

16 Reacties

 1. Elaine de Vroom
  Posted 10 februari 2011 at 10:30 | Permalink

  Hallo, gisteren Rob als Elvis gezien bij Paul de Leeuw (alledrie leuk), nu vertelde Paul dat Rob nog wat zou gaan zingen wat we op internet konden zien. Nu heb ik op uitzending gemist Paul weer gekeken maar heb daar Rob niet horen zingen. Weten jullie waar ik dit kan vinden?

  Groetjes Elaine
  p.s. Vorig jaar ben ik met mijn zus bij het DinerDansant in Egmond geweest en zaten we vooraan, helemaal te gek. Weten jullie of we dit in de toekomst nog weer kunnen verwachten? Ik heb kaartjes voor het concert in Apeldoorn dus moet nog effe geduld hebben.

 2. Diana
  Posted 9 februari 2011 at 11:31 | Permalink

  Hallo Rob en Pursangers, ook ik was bij de opname van de videoclip aanwezig en vond het heel leuk om mee te maken! Jullie zagen er geweldig uit!
  De foto die wij bij de LP kregen van Elvis de Nijs is super!
  Tussen de opnames door hoorde ik Rob en band lekker jammen.Zou het een idee zijn om in deze style een kroegconcert te geven: lekker spelen/zingen zonder vast schema?
  Nog een vraag aan het management: ik herinner me dat er in de hal van Paradiso een foto van Rob op canvas stond(dezelfde foto die op de concertlijst staat) is deze te bestellen?
  Ik ben bang als ikzelf de foto laat uitvergroten deze te wazig wordt.
  Ik hoor het graag! Lieve groetjes, Diana

 3. Ann De Keersmaeker
  Posted 7 februari 2011 at 21:41 | Permalink

  Zondag was gewoonweg “toppie”! Een unieke ervaring om zo’n opname eens te mogen meemaken. De song blijft maar in mijn hoofd hangen, ik denk niet dat ik de tekst nu ooit nog vergeet :) Rob én band, jullie zagen er fantastisch sixty uit. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat.

 4. Posted 7 februari 2011 at 09:59 | Permalink

  goeie morgen Rob en pur sang!ik was een van de gelukkige die gisteren in Amsterdam aanwezig was voor de videoclip van NOG steeds geen Rock en Roll,maar ik vind jou tog wel een echte rocker hoor,je was gewldig, en leuk het dikwijls te kunnen zien ,want natuurlijk wast niet van de eerste keer gelukt,want er komt zoveel bij kijken die dansers en publiek,eer dat allemaal perfeckt is,ja komt toch wel wat bij kijken, en leuk ook met de mannen van de band te kunnen praten en met jou in het belang, het was heerlijk en het ging allemaal zo gemoedellijk aan toe,alles mocht en niets moest, was echt heel leuk,ik hoop dat er nog zo n dagen komen ,nog veel suk6 allemaal,en groetjes van ons!! Christiane en vriend in

 5. Milou
  Posted 3 februari 2011 at 11:32 | Permalink

  hoi, ik heb twee kaarten gekocht voor zondag!!! Lijkt me echt ontzettend leuk!!!
  Hebben jullie (degene die de opnames gaan maken niet wat atributen om aan te trekken of op te zetten, het is nl zo snel al, ik heb geen tijd meer om nog te gaan shoppen helaas.

  Groetjes Milou

  • Lia
   Posted 5 februari 2011 at 12:37 | Permalink

   Nou je hebt genoeg attributen nu, whahha ik wens je heel veel plezier met je vriendin en met Rob natuurlijk…liefs Lia

 6. José Bovenlander
  Posted 2 februari 2011 at 18:43 | Permalink

  Lijkt me enorm leuk, waar kan ik kaarten kopen?
  Groetjes, José

 7. Jolanda Kuijpers
  Posted 27 januari 2011 at 22:46 | Permalink

  zijn de opnames overdags of sávonds???

  • Posted 28 januari 2011 at 10:43 | Permalink

   Management: Opnames zijn overdag. Vroeg in de middag. Tijd volgt z.s.m.

 8. Kirsty Kerssen
  Posted 27 januari 2011 at 13:52 | Permalink

  Informatie betreft tijd en plaats enzo zit bij de kaart neem ik aan?

  Groetjes Kirsty Kerssen

  • Posted 27 januari 2011 at 14:52 | Permalink

   Management: Iedereen krijgt de gegevens ruim op tijd door.

 9. Kirsty Kerssen
  Posted 27 januari 2011 at 13:07 | Permalink

  Net mn kaart besteld, wat gaaf!!! Kleding gaan we zoeken, dat zal vast wel goed komen! Tot volgende week zondag (kan nu al niet wachten..)

  Groetjes Kirsty

 10. Jolanda
  Posted 27 januari 2011 at 12:52 | Permalink

  Geweldig. Zou ik wel bij willen zijn maar waar haal ik in godsnaam jaren ’60 kleding vandaan in mijn maat (46)? Verhuurbedrijven hebben alleen de ‘normale maten’ (wat dat ook mag zijn haha)

  • Posted 27 januari 2011 at 13:18 | Permalink

   MANAGEMENT: Het is uiteraard niet verplicht om in sixty’s kleding te komen. Op afstandje de boel bekijken is ook leuk :)

  • Ronald
   Posted 29 januari 2011 at 15:02 | Permalink

   Je kan leuke ‘vintage’ jaren ’50, ’60 kleding vinden in Amsterdam.
   Rondom de grachtengordel zitten de zgn ‘9 straatjes’ , daar zitten oa Lady Day (Hartenstraat), Episode (Berenstraat) en nog veel meer.
   Anders in Scheveningen bij Bennies Fifties, ook verhuur volgens mij, maar dat weet ik niet zeker.
   Succes!

One Trackback

 1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Ron van Arnhem, Rob de Nijs . Rob de Nijs heeft gezegd: Laatste kaartjes voor opname clip. Heel erg zin in. http://robdenijs.nl/maarten-corbijn-maakt-nieuwe-videoclip-rob […]

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>