Prijswinnaars Top 2000 actie.

Op 7 december j.l heeft Rob meegewerkt aan de TV opnames van de Top 2000. Deze worden uitgezonden in de nacht van oud op nieuw.
Iedereen zong een nummer uit de top 2000. Wij hadden gevraagd welk favoriete nummer van welke groep Rob in dit programma iets zou zingen.
Voor de mensen die dat goed geraden hebben (groep en of titel nummer) was de nieuwe CD ‘Nestor’ beloofd.
De volgende mensen behoren tot die prijswinnaars: Jelle Priems, Barend van de Kraats,  Anja van de Graaf en Ans Schot. Zij hadden de groep juist. Ans heeft zelfs de titel juist.
Onwaarschijnlijk knap……. :) Zij krijgen de CD/DVD deze week toegestuurd. Van harte gefeliciteerd.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

4 Reacties

 1. lia manshanden
  Posted 1 december 2011 at 22:29 | Permalink

  Heb ook problemen met de dvd, maar gekocht bij bol.com moet ik alles terug sturen in de orginele verpakking die ik natuurlijk niet meer heb.Hoe kom ik nu aan een goeie dvd.
  Gr Lia

  • Posted 2 december 2011 at 10:54 | Permalink

   Eind volgende week even terug naar de platenzaak. Zij zijn op de hoogte en zullen je ongetwijfeld een nieuw exemplaar bezorgen. Mocht je contant gekocht hebben (afschrijving van de bank is ook bewijs) dan zullen ze je daar op je blauwe ogen moeten geloven. Mocht dat niet zo zijn laat dan even weten.

  • f kroos
   Posted 10 december 2011 at 22:11 | Permalink

   heb een mail van bol.com gekregen ze sturen je gewoon de dvd op en je hoeft niks terug te sturen volgens hun

 2. Ans
  Posted 29 november 2011 at 20:12 | Permalink

  Geweldig dat ik de cd/dvd gewonnen heb, 1voor in de auto en 1 voor thuis. Toevals treffer maar wel een lekker nummer vandaar…. bedankt heel blij groetjes ans………………………………

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>