Rob in tv-serie ‘Ali B op Volle Toeren’ (ABOVT)

Ali B, Rob en de rapper Hef.

In de tv-serie  ‘Ali B Op Volle Toeren’ gaat Ali B met bevriende rappers op bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze een idee hebben wie hij of zij is.
Dit populaire programma dat afgelopen seizoen is gestart (met o.a Ben Cramer, Lenny Kuhr en Willeke Alberti) wordt wegens het grote succes ook het komend seizoen uitgezonden.
De rappers en de ‘gouwe ouwen’ staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke ‘remake’ te maken.
Ze hebben een week de tijd; dan moeten ze hun nieuwe nummer live voor elkaar spelen….
Ook Rob zal deze keer aantreden met de in rappers kringen super populaire rapper Hef (rechts op de foto). Samen met Ali B zullen ze dus een nummer van Rob coveren. Welke houden we nog even geheim.
De opnames zijn inmiddels al geweest en we kunnen nu al zeggen dat het voor iedereen een geweldige ervaring is geweest.  Zodra de uitzend datum bekend is (najaar) zullen we die bekend maken.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>