Rob leest voor tijdens ‘Nationale Voorleesweek’

Woensdag 19 januari j.l heeft Rob op kinderdagverblijf  ‘Puk en Muk’  in Wekerom voorgelezen voor de kinderen t/m 4 jaar. Dit gebeurde in het kader van de jaarlijkse voorleesdagen.
Doel hiervan is het voorlezen aan kinderen te bevorderen. Het is een initiatief van de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Kijk hier op de website van ‘Puk en Muk’ en lees hier het verslag in ‘Ede Stad’.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

6 Reacties

 1. joke brens
  Posted 30 januari 2011 at 12:59 | Permalink

  Hallo lieve Rob ,geweldig dat je ook aan de kleine mensjes denkt en het ook belangrijk vindt dat er veel meer voorgelezen moet worden,wat ook erg gezellig is. Zelfs met voorlezen laat je zien wat een prachtig mens je bent ,er zouden meer mensen je voorbeeld moeten volgen. Liefs joke Even een vraagje aan het manegment, op 29,12 2010 zijn mijn bestellingen uit de webshop afgeschreven,maar ik heb nog niks ontvangen,kunt u nagaan wat er mis is gegaan? groetjes joke brens

 2. Gerda Padt
  Posted 19 januari 2011 at 10:01 | Permalink

  Leuk dat je tijd kan vrij maken om dit belangrijke project te steunen, ik werk zelf ook in de kinderopvang, en weet hoe belangrijk lezen en voorlezen is!!
  GroetjesGerda Padt.

 3. Marie
  Posted 18 januari 2011 at 19:54 | Permalink

  Wat leuk Rob dat je meewerkt aan de nationale voorleesweek om het belang van voorlezen en lezen bij kinderen in de verf te zetten , als bibliothecaris kan ik dat natuurlijk enkel toejuichen.Wel jammer dat ik te oud ben om te komen luisteren…
  Groetjes uit Oostende
  Marie

 4. Ann De Keersmaeker
  Posted 18 januari 2011 at 13:08 | Permalink

  ‘k Wou dat ik ook nog maar 4 jaar was……

 5. Barbara van Rijn
  Posted 18 januari 2011 at 10:45 | Permalink

  Hai Rob!

  Leuk dat je hier ook aan mee werkt. Grappig is dat ik vanochtend dacht toen ik hierover hoorde op de radio “Dat had ik nu ook wel eens kunnen doen, nu ik tijd heb.”
  Veel plezier in ieder geval!

  Groetjes!

 6. monique van etten
  Posted 18 januari 2011 at 08:47 | Permalink

  Rob,

  Geweldig dat jij dat doet !!!!
  Maar had van jou ook niet anders verwacht.
  Jij kunt en doet ook wel erg veel.
  Rob ik vindt jou niet alleen als zanger maar ook als mens een geweldig persoon.
  Groeten Monique

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>