Rob live in Koffie Max.

Op dinsdag 1 maart j.l was Robsamen met Henriëtte te gast bij het programma ‘KoffieMax’ van omroep Max. Uiteraard was er aandacht voor de nieuwe single, maar ook voor de huidige theater tour ‘Een Halve Eeuw Zanger’ die momenteel loopt. Naast Rob waren ook Alexander Pechtold, Nick en Simon, James Last en Judith Osborne van de partij zijn. Hier kun je de uitzending nog even terug zien.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

5 Reacties

 1. Andrea BekkemaHubers
  Posted 6 maart 2011 at 15:35 | Permalink

  Rob HOI. Mijn vriendin en ik hebben dit jaar ons 25-jarig R.de N. jubileum gevierd met een weekendje weg ‘Den Helder’. Daar zijn we dus vorige week in de Kampanje bij je optreden geweest. Nu had mijn vriendje bedacht om contact op te nemen met het theater. Jij je 50-jarig jubileum, wij ons 25-ste! Dit vond ie wel een leuk gegeven om even bij stil te staan. Zodat jij er even een ‘opmerking’ over zou kunnen maken. De telefoniste beloofde het door te geven aan je management. Is dat ook gebeurt Rob? Ik kan heel goed begrijpen dat je waarschijnlijk vele ‘verzoekjes’ krijgt in die richting. Toch ben ik benieuwd of het theater inderdaad de moeite heeft genomen om jou in te lichten! Je optreden was weer ‘als van ouds’. We hebben een aantal jaren het idee gehad dat je je ‘ding’ deed omdat dat nu eenmaal van je gevraagd werd, maar nu stond je er weer als voorheen! Ga zo nog vele jaren door, wij zullen van de partij blijven! Hart.gr, ook namens m’n vriendin Ria, ANDREA.

  • Posted 9 maart 2011 at 16:02 | Permalink

   Beste Andrea, wij krijgen inderdaad altijd heel veel van dit soort verzoeken. Het is dan ook ondoenlijk voor ons om aan alle wensen tegemoet te komen. Gelukkig hebben jullie genoten en zien we jullie graag de komende tijd nog eens terugkomen. Het theater heeft ons inderdaad gebeld trouwens. Daar lag het dus niet aan. Met vriendelijke groet.

 2. Anton & Angelica
  Posted 3 maart 2011 at 12:34 | Permalink

  Ontzettend leuk om het intervieuw nu nog even terug te zien.
  Jammer dat we Amsterdam gemist hebben.
  De opname van de clip had ik best (van een afstandje) willen bewonderen.
  Jullie vroegen passende kledij dus ik begreep hieruit dat “we” in beeld zouden komen!
  Volgende keer beter!!!
  Dan vraag ik het gewoon eventjes na.
  Succes verder…..
  En tot ziens in Breda en Roosendaal!

 3. Dorine
  Posted 1 maart 2011 at 17:00 | Permalink

  Leuk heb net de uitzending gezien, leuk interview

 4. Raoul
  Posted 1 maart 2011 at 15:56 | Permalink

  Hoi,Ik heb de uitzending,gezien! Leuk! Ook leuk om je vrouw een keer te zien!
  Tot 24 Maart in Winterswijk.

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>