Rob in MaDIWoDo show van Paul de Leeuw.

Foto: E.V.A media /Fred de Groot

Op woensdag 9 februari was Rob te gast in de MaDiWoDo show van Paul de Leeuw. Hij vertelde uitgebreid over de opnames van de videoclip ‘Nog steeds geen Rock ‘n Roll’ gemaakt door de bekende fotograaf/filmer Maarten Corbijn.
Het maken van de clip is in een laatste fase en zodra hij officieel naar buiten komt zal hij ook hier te zien zijn natuurlijk. Zonder al te veel te verklappen kunnen we rustig stellen dat Rob zijn performance spraakmakend zal zijn. Je kunt de uitzending hier nog eens bekijken.


Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

3 Reacties

 1. Barend
  Posted 10 februari 2011 at 12:08 | Permalink

  Leuk om te zien, maar jammer dat Nog steeds geen rock & roll niet werd gezongen. Komt de videoclip op de website te staan? Misschien trouwens leuk idee om oude clipjes ook op de website te zetten? (ik herinner mij i.i.g. Deze zee, Girls for sale, Banger hart, Iets van een wonder).

  • Posted 10 februari 2011 at 12:26 | Permalink

   Er wordt gewerkt aan een account met clips van Rob die via de website te zien zal zijn. Dank voor de tip.

 2. Kirsty Kerssen
  Posted 10 februari 2011 at 08:18 | Permalink

  Hoi Rob,

  Das even wennen jou in Elvis pak! Maar wat word de clip gaaf!
  Kan niet wachten om hem helemaal te zien. Vond het een geweldige ervaring om mee te mogen maken. Tot gauw!

  Groetjes Kirsty

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>