VRT 1 haalt Rob in het journaal.

Aangenaam verrast waren we dat i.v.m de aftrap van de tour in Vlaanderen (3 maart j.l in Stadschouwburg van Kortrijk) de VRT belde omdat ze hier aandacht aan wilde geven in het 23.00 uur journaal. ‘Een halve Eeuw zanger’ is dus ook in Belgie een niet alledaags voorkomen. Als je dit nog eens terug wilt zien kijk dan even hier. De komende maanden zal Rob nog regelmatig in België te zien zijn met dit programma. Kijk bij de agenda naar de exacte data. Op 25 juni a.s wordt de reeks afgesloten in de Elisabethzaal in Antwerpen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

3 Reacties

 1. Marie
  Posted 6 maart 2011 at 15:55 | Permalink

  Ik ben er trots op Rob dat het journaal aandacht besteed heeft aan je 50-jarig jubileum. Ik ben overigens heel blij dat je nu ook bij ons in het land toert, je bent héél erg welkom !
  Tot in Brugge .
  Groetjes uit Oostende
  Marie

 2. Ann
  Posted 4 maart 2011 at 22:11 | Permalink

  Wij hebben enorm genoten van de optreden in de stadsschouwburg van Kortrijk.
  Alhoewel wij hoogswaarschijnlijk van de jongere van het publiek waren, heb je ons echt kunnen raken met je performance. Je staat er nog steeds, één en al energie en een warme krachtige stem.
  Proficiat.

 3. Ann De Keersmaeker
  Posted 4 maart 2011 at 20:06 | Permalink

  Hoi Rob, ook in het 19.00 u Journaal van deze avond was je te zien, een complete verrassing!
  De aftrap in Kortrijk heb ik dan wel gemist, bij alle volgende Vlaamse concerten ben ik van de partij. Wat een mooi vooruitzicht!

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>