Super avond in popzaal Metropool – Hengelo


Zaterdag 21 januari j.l stond Rob en zijn band in de Metropool in Hengelo. Eén van de mooiste en modernste pop zalen die we in Nederland hebben.
Niet, zoals meestal het geval is in het theater pluche maar deze keer dus een zgn. exclusieve ‘clubshow’ waar je tijdens de show met je biertje of wijntje in de hand kunt dansen op de swingende muziek van Rob en Pur Sang.
Een avondje ‘Rock & Roll’ dus met niet alleen de grootste hits maar ook aandacht voor de liedjes van de laatste, met Edison bekroonde CD ‘Eindelijk Vrij’ onder productionele leiding van Daniel Lohues.
De op een haar na uitverkochte zaal was super enthousiast en swingde dan ook in grote getale mee. Door jong en oud werden de liedjes met veel enthousiasme meegezongen. Dit gaan we zeker nog een keer doen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

2 Reacties

 1. barbara
  Posted 22 januari 2012 at 22:51 | Permalink

  mooi consert ik heb er van genoten.
  en die bloem ik zal ze blijven geven gewoon omdat je ze verdiend.

 2. Arno
  Posted 19 januari 2012 at 11:34 | Permalink

  Een avond met aangepaste set list met de overhand voor de up-tempo songs neem ik aan?!

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>