Kroegconcert in Roosendaal in zaal “Erato”.

Voor wie niet kan wachten Rob te zien in een kroeg setting (Vrienden van Amstel Live zie onder): a.s Zondag middag 20 mei zal Rob met zijn volledige band een optreden verzorgen in zaal ‘Erato’ in Roosendaal.
In een ongedwongen sfeer speelt hij naast de grote hits een doorsnee van zijn omvangrijke repertoire zoals dat ook wordt gespeeld op zijn laatste LIVE CD ‘Nestor’ (boven).
Reden om in Roosendaal te spelen is dat Rob en zijn band Pur Sang in deze locatie af en toe repeteren zoals voorheen bij Peter Kesseler in het Verkadehuis (tegenover Erato).
Toen is spontaan het idee ontstaan om daar eens een middag te komen spelen. Jan Rot komt ook nog even langs en brengt ook 2 liedjes mee. Deuren gaan om 15.00 uur open. Aanvang optreden om 16.00 uur.
Via deze website zijn kaarten online te bestellen. Ook kun je via het tel. nummer van de Erato zaal 0165-556546 kaarten laten klaar leggen en aan de zaal betalen. Dat gaat vast heel gezellig worden. Let op het is een sta concert.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

3 Reacties

 1. Erica Kruijk
  Posted 20 mei 2012 at 20:38 | Permalink

  Hallo Rob en band,

  Vandaag mijn persoonlijke jubileum gevierd van theaterconcertoptredens van Rob. Ik ben in 1982 voor het eerst naar een theaterconcert van Rob en band (toen al met Ferry!) geweest in de Stoelemat in Bergen op Zoom.
  Vandaag een super grandioos concert gehad in het Erato. Beter kon ik mijn jubileum niet vieren. Het is echt geweldig om zo dicht bij Rob en de band te staan en hen en ons te zien genieten van elkaar.
  Ga zo door! Ik zal er zeker bij zijn en mijn vriendin Monique (zie bovenstande berichtje) ook.

  Groetjes,
  Erica

 2. Claudia de beer
  Posted 20 mei 2012 at 20:31 | Permalink

  Hoi Rob en de Pur Sang mannen,
  Wat waren jullie vanmiddag weer in topvorm, het was zoals gewoonlijk weer genieten wij stonden vooraan helemaal super dus! Mijn nummer op nummer twee had ik stiekem al gezien op de autocue nl “ontmoeting” was echt helemaal top kortom wij hebben erg van jullie genoten. En Frank wil ik nog even extra bedanken voor zijn hulp! (hij weet wel waarom) Wij hadden wel een heeeeel speciale ticket haha! Sorry Rob dat ik je microfoon net niet op tijd op kon vangen, uiteindelijk kwam hij onder de vleugel van Frank terecht en ben er even voor je ondergedoken ik deed het graag voor je!
  Heel veel lieve groeten uit Tilburg en tot in Oosterhout :)

 3. Monique
  Posted 12 mei 2012 at 09:16 | Permalink

  Hallo Rob en Band,

  Al vanaf het moment dat ik en mijn vriendin wisten dat jullie deze keer niet in de kring zouden optreden en zagen dat jullie wel in Erato kwamen hebben wij gelijk al kaarten besteld.
  Want wij wilde dit niet missen zijn toen ook bij jullie optreden in het verkade huis geweest en dat was net zoals anders natuurlijk in een woord GRANDIOOS.
  Inmiddels hebben we ook samen al onze planning voor die dag gereed en zijn dan ook al met aftellen begonnen.
  Ik weet zeker dat wij samen weer een onvergetelijke dag gaan krijgen.
  Op de site van schouwburg de Kring zag ik trouwens dat jullie in het seizoen 2013 weer in de kring komen.
  Heb dat ook gelijk met mijn vriendin besproken en ze zal zodra het kan kaarten bestellen.
  Zelf ga ik ook nog een kaartje bestellen voor in Breda.

  Dus Rob en band tot over een week in de Erato

  Groeten Monique en Erica

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>