Rob in jubileumeditie Vrienden van Amstel 2013

Gisteren is officieel bekend geworden dat Rob in januari volgend jaar weer meedoet aan de Vrienden van Amstel live. Samen met o.a muzikale collega’s Ilse de Lange, Marco Borsato, Van Velzen, Blof, Nick en Simon, Acda en de Munnik, Direct,  De Dijk zal deze jubileum editie (15 jaar Vrienden van Amstel)  wederom in het Rotterdamse Ahoy plaats gaan vinden.
Tijdens de persconferentie in het Amsterdamse café ‘De Heren van Aemstel’ is tevens bekendgemaakt dat vanwege de grote vraag naar kaarten opnieuw een show is toegevoegd. Met een extra concert op vrijdag 18 januari komt het totaal aantal shows op acht. Voor de concerten op 19, 20, 23, 24, 25, 26 en 27 januari zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. Er worden géén extra shows meer toegevoegd aan de concertreeks.  Op de website www.vriendenvanamstel.nl staat alle informatie over De Vrienden van Amstel LIVE! Dit jaar zullen er voor het eerst meer dan 100.000 mensen verwacht worden.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Een reactie

  1. kitty doornekamp
    Posted 11 mei 2012 at 08:13 | Permalink

    Zo blij,blij blij..met de vrienden van Amstel..
    En als krooonjuweel ook Robbie..
    Kaarten allang in huis dus dat wordt genieten.

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>