Rob met Ali B. Trending Topic.

Woensdag 28 december j.l was Rob te gast in het programma van Ali B. samen met de rapper Hef. Lees hier over de opzet van het programma.
Het zorgde op twitter (@robdenijs) en facebook voor een hoop gespreksstof. Zoveel zelfs dat Rob Trending Topic was. Wat zoveel wil zeggen dat de naam van Rob 5 uur lang in de top 10 stond van meest gebruikte woorden.

Heel veel goede reacties op het nummer wat Rob zong en een soort van ‘diss’ was met een dikke vette knipoog naar zgn. ‘luie rappers’ . Geinspireerd op het nummer ‘Luie Mannen’ van Hef.
Een dikke pluim voor de tekst ‘Luie Mannen” die van Master Jan Rot was , die al eerder teksten schreef voor  Rob (o.a op de CD  ‘Chansons‘). De muziek was van Frank Jansen.  Kijk hier om  de uitzending nog eens helemaal terug te zien of alleen het liedje ‘Luie Mannen”
Rob heeft zijn woordenschat kunnen uitbreiden (Nigga, kapot hard, master, swag, robben,baas, robbe etc) maar ook Ali B. en Hef konden nog wat leren. De term ‘Pretentieloos muziek’ maken was nieuw voor de beide rappers.

Mahler zei tot Schönberg
“Jouw muziek laat me koud
Maar jij hebt gelijk, want ik ben oud.” 


 


Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

2 Reacties

 1. Diana
  Posted 31 december 2011 at 13:34 | Permalink

  Mijn stoere 19jarige dochter kwam speciaal uit Rotterdam om samen met mij “haar” Hef en “mijn” Rob samen op de bank te zien!
  Complimenten van haar voor de tekst van Jan Rot, de trailer staat op haar facebook(ook bekeken door haar zus die nu aan het backpacken is in Australie!ook vanuit Sydney een leuke reactie!)Rob, je hebt er nieuwe vrienden bij! nu nog wachten op een gezamelijk optreden!
  liefs, Diana

 2. Marcel
  Posted 29 december 2011 at 22:15 | Permalink

  Heb net gekeken via gemist, leuke aflevering en een supermooistuk heeft het opgeleverd uitbrengen aub

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>