Agenda

Home » Agenda

Wil je een optreden van Rob de Nijs bijwonen? In deze agenda vind je alle geplande evenementen van Rob de Nijs. De optredens zijn verspreid door heel Nederland, dus grote kans dat Rob de Nijs ook bij jou in de buurt een concert geeft, kijk snel voor tickets! En zing mee met alle klassiekers én nieuwe nummers!

Een onvergetelijk optreden van Rob de Nijs bij jou in de buurt

Van Vlaardingen tot Breda en van Hasselt tot Papendrecht, Rob de Nijs reist het hele land door en geeft op verschillende evenementen een onvergetelijk concert. Hierboven in de agenda van Rob de Nijs vind je de precieze datum en plaats van elk concert. Wil je een concert van Rob de Nijs boeken? Neem dan contact met ons op zodat wij aan jouw wensen kunnen voldoen.

Tickets voor Rob de Nijs online boeken

Een live optreden bijwonen waar jouw held zijn nieuwste platen en de mooiste teksten ten gehore brengt? Boek eenvoudig je tickets online. Graag tot ziens bij een van de geplande evenementen van Rob de Nijs. Alvast voor genieten van de nummers die Rob de Nijs tijdens zijn concert zingt? Neem een kijkje in de webshop en bestel eenvoudig de dvd’s en cd’s, voorzien van mooie foto’s op de hoes. Wil je Rob de Nijs boeken voor jouw evenement? Neem contact op!