Let op: het concert is uitverkocht. Geen ticket? Meld u aan voor de wachtlijst. Ook nu het uitverkocht is, koop geen tickets via een andere website dan Ticketmaster. Er zijn op internet een aantal websites actief die tickets aanbieden voor een te hoge prijs en waarbij het niet zeker is dat deze tickets geldig zijn.

Zondag 10 april 2022 zal Rob de Nijs in Ziggo Dome zijn laatste optreden ooit geven. Samen met o.a. Paskal Jakobsen, Danny Vera, Daniël Lohues en Claudia de Breij zal hij nog één keer groots schitteren voor alle fans en iedereen die hem de afgelopen 60 jaar omarmd heeft.

Rob de Nijs – ’t Is Mooi Geweest

Datum: Zondag 10 april 2022
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Deuren open: 18:30 uur
Aanvang show: 20:00 uur
Verwacht einde: 21:45 uur
Het programma heeft geen pauze

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 44,95 euro incl. reserveringskosten.

Klik hier voor het Facebook Event.

Let op tickets zijn alleen verkrijgbaar via deze website en via Ticketmaster (officieel kaartverkoop platform). Voor tickets die niet via deze verkoopkanalen zijn aangeschaft, kunnen wij geen enkele garantie geven op de geldigheid ervan. Hiervoor verwijzen wij u naar de website waar u de tickets heeft aangeschaft.

Alle ticketprijzen zijn inclusief 2,95 euro service/reserveringskosten per toegangskaart. Maximaal 10 tickets per bestelling. Wil je meer tickets bestellen neem dan contact op met info@agentsafterall.nl.

Heb je een vraag over tickets neem dan contact op met Ticketmaster.

Veelgestelde vragen

Toegang 
‘T Is Mooi Geweest is een geplaceerd concert. Dit betekent dat het niet nodig is om een QR te laten zien.

Ik heb geen email ontvangen, wat nu?
Wellicht is de e-mail in het spamfilter van jouw mailbox terecht gekomen. Mocht je ook hier niks vinden, neem dan contact op met Ticketmaster. Als laatste mogelijkheid kun je een e-mail sturen naar info@agentsafterall.nl. Hierbij dien je het ordernummer te vermelden in de e-mail, anders kunnen we deze niet in behandeling nemen.

Bereikbaarheid Ziggo Dome
Het concert vindt plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. We raden aan met het openbaar vervoer naar het evenement te komen. Station Bijlmer Arena ligt op korte loopafstand van de Ziggo Dome. Kijk voor een gedetailleerde routebeschrijving en informatie over parkeren op de website van de Ziggo Dome.

Tassenbeleid Ziggo Dome
Het is niet toegestaan grote tassen mee te nemen naar het concert. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn wel toegestaan. Er kan een rij staan bij de ingang, dus zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent.
Er zijn lockers aanwezig, maar deze bevinden zich na de tassencontrole. Tassen groter dan hieronder aangegeven mogen niet mee naar binnen.
Kan je écht niet zonder een grote tas naar het concert? Maak dan gebruik van de lockers buiten naast de AFAS Live (let op: dit is een andere concertlocatie).

Is er een Kiss & Ride aanwezig?
Ja, die is aanwezig nabij de Ziggo Dome. Volg dan de borden naar P2 en vervolgens de verwijzing naar K&R.
Meer informatie over de bereikbaarheid van de zaal is te vinden op de website van de Ziggo Dome.

Gevonden voorwerpen
Neem voor vragen met betrekking tot gevonden voorwerpen contact op met de Ziggo Dome. Dit kan via hun website.

Wat mag ik meenemen?

 • Petjes, hoeden
 • Non-professionele camera’s (zonder verwisselbare lens)
 • Go Pro’s (zonder accessoires)
 • Aanstekers
 • Sigaretten

Wat mag ik niet meenemen?

 • Eten en drinken
 • Drugs
 • Vuurwerk
 • Paraplu’s
 • Muziekinstrumenten
 • Messen en ander soort wapens
 • Selfie-sticks
 • Professionele videoapparatuur
 • Professionele camera’s (camera’s met verwisselbare lens)
 • Action camera-accessoires (incl. GoPro accessoires)
 • Stoelen / bankjes / krukjes / klapstoeltjes
 • Huisdieren
 • Glas en blik
 • Lachgaspatronen
 • Opblaaskussens

Bij twijfelgevallen beslist de security bij de ingang. Zij hebben hierin altijd het laatste woord.

Mogen er paraplu’s mee naar binnen?
Nee, paraplu’s mogen niet mee de Ziggo Dome in. Dit geldt ook voor de entreehal. Er is geen opslagplaats aanwezig voor de paraplus. We raden iedereen daarom aan om zonder paraplu naar de Ziggo Dome te komen.

Voorkom zwarthandel, koop alleen tickets via deze website
Deze website (robdenijs.nl) en Ticketmaster zijn de enige officiële verkooppunten voor toegangskaarten voor dit concert
Veel mensen zijn er niet van op de hoogte dat er naast officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die tickets opkopen en doorverkopen met als doel het maken van winst. Je betaalt via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een ticket dan de oorspronkelijke prijs. Soms anderhalf tot drie keer meer dan de oorspronkelijke prijs.
Ook blijkt dat niet alle kaarten toegang geven tot het evenement omdat hetzelfde ticket aan meerdere personen is doorverkocht. Dit doorverkopen gebeurt zonder toestemming van de organisator. Dus koop alleen je tickets via deze website en Ticketmaster, zodat je niet teveel betaalt én zeker weet dat je het evenement ook binnenkomt.
Voor tickets die niet via Ticketmaster gekocht zijn, kunnen wij geen enkele garantie geven op de geldigheid ervan. Hiervoor verwijzen we u naar de website waar u de ticket heeft gekocht.
Voorts komt het voor dat de zwarthandelaar u de tickets na betaling niet direct toestuurt. Wanneer u de tickets niet ontvangen heeft raden wij u aan om contact op te nemen met de website waar u de tickets gekocht heeft.
Voor algemene informatie over zorgeloos concertkaarten kopen, kijk op www.weetwaarjekoopt.nl

Ik heb een vraag over tickets
Heb je een vraag over tickets neem dan contact op met Ticketmaster.

Ik heb een vraag over mindervalidentickets
Stel je vraag aan de organisatie via info@agentsafterall.nl.
In de week van het concert ontvangen alle kopers van een mindervalidenticket een e-mail met daarin alle praktische informatie voor mindervaliden.

Ik heb een vraag die niet in deze lijst staat. Wat nu?
Als je het antwoord op jouw vraag niet terugvindt op deze website kun je contact met ons opnemen. Stuur hiervoor een email naar info@agentsafterall.nl.