Contact

Home » Contact

Managementemail: management@robdenijs.nl
telefoon: 06-54244567
contactpersoon: Frank Jansen (manager)
www.robdenijs.nl

Boekingen Nederland


info@aaa2010.nl
contactpersoon: Ronald Tetteroo

Ben je ook fan van Rob de Nijs en wil je daarom een concert boeken? Jong en oud, kent de nummers van Rob de Nijs. Iedereen zingt mee met de klassiekers zoals ‘Malle Babbe’ en ‘Banger Hart’, maar ook de kleine ontroerende levensliedjes weten het publiek altijd te raken. Niet zo vreemd dat alle concerten binnen no time uitverkocht zijn. Gelukkig kun je Rob de Nijs ook boeken voor een live optreden op een gewenste locatie! Vraag meer informatie aan op de website van AAA2010.

Rob de Nijs met band, solo of gastsolist boeken

Ben je geïnteresseerd in een live optreden van Rob de Nijs? Zowel als solist met tapeoptreden, gastsolist als met zijn live band geeft Rob de Nijs een succesvol en onvergetelijk concert. Van Antwerpen tot Amsterdam en van Breda tot Vlaardingen, het concert is binnen de kortste keren helemaal uitverkocht! Wil je ook zo’n succes neerzetten? Neem gerust contact met ons op voordat je een optreden van Rob de Nijs gaat boeken. Lees ondertussen ook veel meer informatie.

Een mix van alle hits

Van zijn eerste hit ‘Ritme van de Regen’ tot ‘Morgen Kom Je Terug’ en van een klassieker zoals ‘Malle Babbe’ tot een iets wat onbekender nummer zoals ‘De Achterdeur’. Tijdens een concert van Rob de Nijs geniet je van begin tot eind van de mooiste nummers. Wil je een concert van Rob de Nijs in Nederland boeken? Bel dan naar het telefoonnummer +31 (0)20 760 03 12. Voor boekingen in België bel je naar +32 (0)475 90 16 09.

Boekingen Belgie


Contact ons