Discografie

Boek nu

Gastenboek

Welkom op het gastenboek. Op veler verzoek hebben we besloten af te zien van een volledig forum en het oude gastenboek in een nieuw jasje te laten herleven.

Hieronder kun je opmerkingen, concertverslagen en zelfs vragen aan Rob zelf kwijt, of gewoon een berichtje plaatsen.

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
344 berichten.
Martine Martine uit Veldhoven heeft geschreven op maart 26, 2022 om 5:25 am:
Lieve Rob, Ten eerste Beterschap en een een voorspoedig herstel. Neem je tijd hiervoor wij wachten geduldig op de nieuwe datum. Tuurlijk is het balen dat we de 10de April niet samen met jou een feestje kunnen bouwen . De spanning opbouwend naar jouw laatste optreden verlengen we gewoon. We kijken er naar uit. Houd moed, dikke knuffel van Ingrid en Martine
Greetje, Ella en Anita Fontein Greetje, Ella en Anita Fontein uit Leeuwarden heeft geschreven op maart 25, 2022 om 10:09 pm:
Lieve Rob, Wij hoorden zojuist dat het concert van 11 april 2022 niet door kan gaan vanwege ziekte. Wij wensen jou veel beterschap en herstel toe. We hopen natuurlijk nog 1 keer in een concert met je mee te kunnen zingen en naar je te zwaaien. Lieve warme groetjes van de zusjes Greetje, Ella en Anita
Dianne Dianne uit Lith heeft geschreven op februari 25, 2022 om 10:51 am:
Rob, vroeger zong ik je liedjes al mee met mijn ouders en mijn oudere zus, later was het mijn tijd met de jongere nummers die je maakte. Probeer volop te genieten van je afscheidsconcert, maak er wat moois van en blijf zeker positief en blijf in jezelf geloven. Met al je geliefde mensen om je heen moet dat goed gaan komen. Lieve groetjes Dianne
Gerda van de Pol Gerda van de Pol uit Veenendaal heeft geschreven op februari 24, 2022 om 11:08 am:
Lieve Rob, In 1982 mocht ik als 16-jarig meisje naar jouw jubileumconcert in Vredenburg Utrecht. Ik was al jaren een grote fan. Ik stond als bijna eerste voor de deur in de hoop een goed plaatsje te bemachtigen (toen nog geen vaste stoelnummers wss). Toen de deuren open gingen werd ik overlopen en teleurgestellend belandde ik ergens achteraan. Totdat Joke Bruijs mij tipte kom maar hierheen en vanaf de beste plaats genoten van het begin tot het einde. Wat een geluk. Daarna nog heel veel concerten bezocht en zo uiteraard ook op 10 april a.s. Ik kijk er enorm naar uit. Ik wil jou ontzettend bedanken voor alle mooie muziek en je een hart onder de riem steken voor het laatste concert. Ga visualiseren dat je een onvergetelijke mooie avond krijgt met name voor jezelf. Dat je de sterren van de hemel zingt en dat je een staande ovatie krijgt (krijg je sowieso!). Dan gaat het zeker lukken. Gewoon genieten, dan doen al je fans dat zeker ook. Ik zal in ieder geval genieten (al is het maar 1 of enkele nummers) en je nog een laatste keer een verdiende staande ovatie geven! Liefs Gerda
Jeroen Gudde Jeroen Gudde uit Helmond heeft geschreven op februari 23, 2022 om 7:08 pm:
Wat een geweldige box is het geworden! Heb 'm nu meer dan een week en ben nog steeds de extra's aan het luisteren.... Telkens kom je toch wéér zo'n pareltje tegen die misschien net niet het album heeft gehaald.... Ik kijk erg uit naar 10 april aanstaande.... Komt goed....."nog inne keer"
Diny de Carpentier Diny de Carpentier heeft geschreven op januari 2, 2022 om 3:12 pm:
Lieve Rob Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad. Alsnog van harte gefeliciteerd! Ik wil je bedanken voor alle mooie liedjes die je hebt gemaakt. Ik kan helaas niet naar je afscheidsconcert komen, ik ben 85 jaar. Ik wil je nog een hele fijne tijd wensen met je vrouw een zoontje Lieve groet Diny de Carpentier
Caroline Den hertog Caroline Den hertog uit Hellevoetsluis heeft geschreven op januari 1, 2022 om 2:10 pm:
Ik wens iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar Caroline j
Toby de Kleine Toby de Kleine uit Antwerpen heeft geschreven op december 20, 2021 om 10:17 pm:
Bedankt Rob voor je mooie en leuke muziek. Ik ben zelf 27 dus ik ben van de nieuwe generatie maar ik ken zeker een aantal van jou nummers !
Marieke Mogendorff Marieke Mogendorff uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op december 20, 2021 om 9:40 pm:
Dank Rob de Nijs, Marieke.
bert de koeijer bert de koeijer uit Boskoop heeft geschreven op december 19, 2021 om 7:49 pm:
Ik zou graag de tv registratie van uw concerten in Antwerpen terug zien maar dat kan helaas niet als je woonachtig bent in Nederland. Kunt u mij vertellen of deze tv registratie ook wordt uitgebracht op dvd of via een andere sreamings dienst?
Martine Martine uit Veldhoven heeft geschreven op december 19, 2021 om 6:37 pm:
Vandaag van mijn vriendin een ticket voor je laatste concert gekregen. Wat eeen enorme verrassing…..Helemaal happy. Ik kijk er enorm naar uit!!!!
Bettina De Schrijver Bettina De Schrijver uit Hombeek (Mechelen) België heeft geschreven op december 18, 2021 om 10:13 am:
Beste Rob, met veel aandacht heb ik gekeken naar de tweedelige documentaire "Voor het laatst" op VRT. Ik was zeer ontroerd, je bent een heel mooi mens, uiterlijk én innerlijk, met veel wilskracht en doorzetting, je hebt mijn respect, chapeau! Je zangtalent en warme stem zijn me uiteraard al lang bekend, van zo ver ik me kan herinneren ben je er altijd geweest met de leukste en mooiste liedjes. Je hebt een prachtig gezin, je bent omringd met heel veel liefde, wat heeft een mens nog meer nodig ..... Hou je sterk, hou je goed Rob en doe zo verder. Vlaanderen houdt van je, dat was duidelijk bij je optreden in het Sportpaleis maar dat wist je waarschijnlijk al heel lang. 😉 Ik duim voor je en zend je via deze weg heel veel liefs en hartelijke groeten, Bettina
Maarte Maarte uit Kruisstraat 140 2570 duffel heeft geschreven op december 13, 2021 om 9:22 pm:
Geachte Rob Je zal me niet meer kennen maar ik heb zo een 13 jaar geleden denk ik met jou getoerd door nederland en belgie als chauffeur van de opligger met materiaal. Het was een van mijn eerste concertenreeks. Nadien heb ik gans europa kunnen zien en vele tientallen nationale en internationale artiesten mogen ontmoeten. Tot op vandaag (doe de job natuurlijk al enkele jaren niet meer) heb jij de meeste en mooiste indruk op mij nagelaten. De avond in hilversum denk ik ik was toen 21 ongeveer. Heb jij en je vrouw me op het einde van het concert wakker gemaakt toen ik nog ff lag te slapen in mijn vrachtwagen om me te bedanken en een veilige rit te wensen. Groot artiest en warme mens. En dat zeg ik na al die jaren nog steeds als men mij om goede herinneringen vraagt. Chapeau!
Winter William Winter William uit Zwijndrecht belgië heeft geschreven op december 7, 2021 om 9:10 pm:
Lieve Rob, Als Parkinson patiënt kan ik alleen maar een grote bewondering hebben voor jou. Je( laatste) cd , je liedjes en heel je loopbaan als zanger is zo mooi en verrijkend voor iedereen die van Nederlandse muziek houd Voor mij sta je gelijk met Ramses Shaffy en Boudewijn De Groot en vele iconen van Nederlandse muziek. je warme stem en de mooie teksten in je liedjes maken mij vrolijk en ik hoop dat je ze nog lang kan blijven zingen. juist zoals jij moeten we samen door deze ziekte met haar vervelende bijwerkingen en blijven geloven in beterschap . Bedankt voor je muziek en blijf vooral geloven in jezelf en genezing want dit doe ik ook en dat er een dag mag komen dat we Mr.Parkinson een schop onder zijn kont kunnen geven. Warme groeten, William Winter.
Mieke Weststeijn Mieke Weststeijn uit Rijpwetering heeft geschreven op december 4, 2021 om 2:03 pm:
Lieve Rob, Ook al was het een emotioneel afscheid voor jou in Antwerpen heb ik erg van je muziek genoten. Je band Pur Sang en met name Frank hebben je goed ondersteund. Niet te vergeten je vrouw Henriëtte en je zoontje Julius. Zo mooi hem met jou op het podium te zien. Zo liefdevol. Ook jouw liedjes in het voorprogramma zijn prachtig vertolkt door diverse artiesten begeleid door je band, het orkest en de backing vocals. Dank voor al je prachtige optredens. Hoop voor jou dat het nog gaat lukken in Nederland komend voorjaar. Niets moet, jij bepaalt. Het kan zomaar zijn 't is mooi geweest. Dikke knuffels voor jou, je gezin en Pur Sang. XXX Mieke.
Andrea Goovaerts Andrea Goovaerts uit Herselt heeft geschreven op december 2, 2021 om 8:31 am:
Lieve schat van een man, ik ben zo blij dat je goed verzorgd en geliefd bent. Ik kon er spijtig genoeg niet bij zijn in Antwerpen omdat ik door mijn spierziekte er alleen niet kon geraken en geen vrienden heb die met me mee wilden gaan. Na enige traantjes te laten , heb ik me erover gezet maar heb nog steeds spijt. Het ga je goed lieve Rob en bedankt voor al die mooie jaren en momenten met je. We blijven van je houden en ondanks alles zie je er nog geweldig uit.
Andre Bakker Andre Bakker uit Andijk heeft geschreven op november 27, 2021 om 9:31 am:
Hoi allemaal Wat heb ik een mooie emotionele avond gehad bij het bijzijn van Rob de Nijs in Antwerpen en wat was het publiek goed bezig om hem er doorheen te slepen en zag dat het veel met hem deed,en Rob de Nijs hield het ook niet droog en is ook niet erg,en ik zelf veegde ook een traantje weg,nou Rob,ik gun u nog vvele mooie jaren nog met het gezin. Met vriendelijke groet van Andre Bakker.
Loes Kievit Loes Kievit uit Rotterdam heeft geschreven op november 26, 2021 om 12:18 pm:
Beste Rob, Je kent vast het nummer "woman in change" van Tears for Fears. Ieder keer als wij het horen zeggen wij tegen elkaar dit is echt een nummer voor Rob met zijn prachtige warme stem! Maar misschien heb je deze al een keer opgenomen en anders misschien nog voor een nieuwe cd. In ieder geval dank je voor je mooie stem en prachtige liedjes... Lieve groeten, John en Loes
Raymond Raymond heeft geschreven op november 24, 2021 om 8:29 pm:
Beste prins van de muziek der Nederlanden, Jouw liedjes zijn bijzonder en zullen dat eeuwig blijven. Maar ook Bertram Bierenbroodspot kan ik me nog goed herinneren. We zaten gekluisterd voor de tv. Bedankt en ik wens je nog een lang en gezond leven toe. 😇
Hilde Lavrysen Hilde Lavrysen uit België heeft geschreven op november 23, 2021 om 12:16 pm:
Afgelopen zondag 22/11 hebben we genoten van de 1ste tot de laatste noot van jouw concert in het sportpaleis. Prachtig! Bedankt dat je dit nog hebt willen doen! Het was echt de moeite. vele warme groeten
Kenny Kenny uit Belgie heeft geschreven op november 23, 2021 om 7:22 am:
Wat zou ik graag u opvolger worden . U muziek moet en zal blijven bestaan
deruytere dirk deruytere dirk uit Geluwe heeft geschreven op november 23, 2021 om 6:54 am:
Beste, Rob, mijn echtgenote Ann heeft enorm genoten van uw laatste optreden in het Sportpaleis. Ze is al 40 jaar+ fan en dit was haar eerste live optreden ooit. Een hele grote merci voor uw optreden ... het was perfect zo. het ga je goed, vriend. Dirk & Ann Deruytere-Pype
Veerle Peeters Veerle Peeters uit Edegem België heeft geschreven op november 22, 2021 om 7:33 pm:
Lieve Rob, Ik wil je graag bedanken voor je afscheidsconcert gisteren. Ik ben zo blij dat je dit voor je fans wilde doen. Ik heb er enorm van genoten om je warme, mooie stem nog eens in het echt te horen. De liefde was heel de avond voelbaar. Liefde voor je prachtige gezin, liefde voor de fantastische band, liefde voor je publiek en liefde van je publiek. Voor mij was het helemaal 'Het meisje, de zanger en de band'. Ik kan er weer even tegen. Jouw stem zal altijd in mijn huis blijven klinken. Vanaf mijn eerste elpee (Tina), die ik voor mijn negende verjaardag kreeg is dat al zo en dat zal niet veranderen. Dank je wel voor al die mooie liedjes, waarvan ik vaak genoot vanop de eerste rij. Ik luister er nu thuis naar en dan ben je elke keer weer in mijn hart. Lieve groetjes, Veerle
Paula Paula uit Nieuwerkerk Aan Den IJssel heeft geschreven op november 22, 2021 om 7:32 pm:
Beste Rob, wat een geweldig optreden was het gisteren in het Sportpaleis Antwerpen. Je bent een geweldig artiest, prachtige nummers en een geweldige stem. Het concert was zeer ontroerend en mooi, om echt nooit te vergeten. Ben al 45 jaar je trouwe fan en een aantal keren bij concerten heb je mij op het podium geroepen om te zingen en te dansen, ik ken je teksten uit mijn hoofd. Je loopt als een rode draad door mijn leven. Ik wens jou samen met je lieve Jet en je kids heel veel sterkte en liefde met elkaar voor de toekomst en het allerbeste! Heel veel liefs van je trouwe fan Paula
inge inge uit Kortrijk heeft geschreven op november 22, 2021 om 12:31 pm:
was geraakt door je laatste optreden, toen je stem brak. mar , echt wat is het sterk om toch op te treden. wens je verder heel veel moed Belgische fan Inge
De peusseleir De peusseleir uit Lokeren heeft geschreven op november 22, 2021 om 11:47 am:
Beste Rob Gisteren genoten van uw laatste optreden in belgie. Ontroerend hoe uw zoontje u kwam oppeppen om verder te doen. We zullen uw optreden missen maar uw muziek blijft onsterfelijke Dikke respect Trouwe fan.
Laura Laura uit Houthalen, Belgie heeft geschreven op november 22, 2021 om 6:24 am:
Dag Rob, dag band, Gisterenavond waren mijn mama en ik bij je afscheidsconcert in het Sportpaleis. We hadden je nog nooit zien optreden, je bent thans mijn mama haar eerste idool, ze is 61 en ik 40. Wat hebben we genoten, van de eerste seconde tot de laatste. Wat heerlijk om je stem te horen, je te zien glimlachen en dan zien hoe je gezicht oplicht. Het was zo emotioneel, er hing zoveel liefde en energie in de lucht, en steun voor jou. Het was zo hartverwarmend en alles wat jij verdient. We zijn dankbaar dat we erbij waren. We wensen jou al het mooie en goede dat er is. Dikke zoen en knuffel van ons, Laura en Pili
Thierry Thierry uit Kluisbergen heeft geschreven op november 21, 2021 om 8:41 am:
Hallo Fans Weten jullie of de show van vanavond in Antwerpen , ergens online kan gevolgd worden? Groetjes Thierry
gerrit gerrit uit berghem heeft geschreven op november 20, 2021 om 10:39 pm:
Dag Rob, wij - ik en mijn vrouw - bewaren goede herinneringen aan jou concerten in de Lievekamp in Oss. Hopelijk kunnen we jou daar nog 1x zien en horen optreden. Groeten uit Berghem, van Gerrit en Ria van Schijndel
Nancy Nancy uit Bredene heeft geschreven op november 19, 2021 om 2:18 pm:
Lieve Rob, dank je wel voor al je prachtige muziek die we doorheen de jaren van je kregen. Dank je wel voor de fijne ontbijtbabbel deze week op JoeFm. Ik heb geluisterd met een lach en een traan. Ik kan er zondag helaas niet bij zijn maar ik wens jou en je band een onvergetelijk mooi concert toe. Hopelijk wordt er toch op de een of andere tv-zender iets over getoond. Of wie weet, toch een DVD zoals van je vorige verjaardagsconcert in Antwerpen? Een hele fijne avond zondag en bedankt voor alle prachtige muziek. We naderen Kerst, dus dat mooie concert op DVD mag ook weer uit de kast, dat blijft genieten. Alle goeds, Rob, voor jou en je gezin. Je bent en blijft de allerbeste !!!!