Nieuws

Home » Spotify Rob de Nijs

Ontdek via Spotify de muziek van Rob de Nijs

Ook op Spotify vind je alle albums van Rob de Nijs. Van het album ‘Niet voor het Laatst’ tot ‘Eindelijk Vrij’ en van ‘Nestor’ tot ‘Nieuwe Ruimte’, op Spotify zing je met alle nummers van Rob de Nijs mee. Rob de Nijs is echt een icoon in de Nederlandstalige muziek en nog altijd wordt er veel geluisterd naar alle nummers die op Spotify staan.

Vind op Spotify alle nummers van Rob de Nijs gebundeld op één plek

Spotify is dé plek waar je alle nummers van Rob de Nijs vindt. Download de songteksten en zing mee met alle liedjes! Liedjes via Spotify luisteren is natuurlijk erg leuk, maar er gaat natuurlijk niets boven een live concert van Rob de Nijs! Bekijk de geplande concerten bij jou in de buurt en boek je tickets online. Sta jij binnenkort alle liedjes van Rob de Nijs op de eerste rij mee te zingen? Dan heb je een geweldig concert waar je lekker van wilt nagenieten. Dat kan via de fotogalerij met de mooiste foto’s.

Overal onbeperkt nummers van Rob de Nijs luisteren

Onderweg, op het werk en thuis genieten van de nummers van Rob de Nijs? Dat kan via Spotify, waar je alle nummers van Rob de Nijs vindt. Heb je de muziek van jouw held liever fysiek in handen? Bestel de cd’s en dvd’s met songteksten eenvoudig online of ga langs bij de muziekwinkel bij jou in de buurt. Wil je Rob de Nijs ook boeken voor jouw evenement de mogelijkheden voor boekingen ontdekken? Bel dan naar +31 (0)20 760 03 12. Voor de mogelijkheden in België bel je naar +32 (0)475 90 16 09.

Neem contact op